Finansiér din bil med et ZERObillån

Broager Sparekasse og ProjectZero har i samarbejde udviklet et nyt billån - ZERObillån. Lånet gør det muligt at finansiere en ny eller brugt energirigtig bil til en rente på kun 3,95 %.

I Sønderborg-området er der 32.772 personbiler. De er ikke alle lige energirigtige, for sønderborgernes samlede bilpark har en gennemsnitsalder på 9,3 år. Derfor har ProjectZero og Broager Sparekasse taget initiativ til at udvikle et helt nyt billån, der gør det både nemt og billigt at udskifte den gamle benzinsluger med en mere miljørigtig model.

Kig efter energimærket, det betaler sig

Billånet er blandt Danmarks absolut billigste med en rente på bare 3,95 %, og kan bruges til at finansiere køb af såvel nye som brugte biler. Eneste krav er, at bilen som minimum har energimærke A.

Mange nye biler er økonomiske at køre i. Det gælder ikke kun de små biler, for mange større familiebiler ligger også inden for A til A+++ i energiklassen. Energirigtige biler er typisk billigere i forsikring, udgifterne til brændstof er lavere, og finansieringen bliver nu også langt mere attraktiv med et ZERObillån. Det giver derfor rigtig god mening at kigge efter energimærket, når der skal handles ny bil.


Broager Sparekasses ZERObillån bil, her på vej forbi Gråsten Fjernvarme

Økonomi og miljø går hånd i hånd

Både Broager Sparekasse og ProjectZero håber, at det nye lån vil få mange sønderborgere til at vælge en mere energirigtig bil næste gang, der skal handles ny bil.

Der er utrolig mange spændende muligheder på bilmarkedet, og med lånet skelner vi ikke til, om bilen er brugt eller ny, om det er en diesel eller benzin bil eller måske en hybrid eller elbil. Den skal bare ligge i den rigtige energiklasse.

"ZERObillån er et godt skridt på vejen til at gøre Sønderborg-området CO2-neutralt, fordi det giver alle bilejere mulighed for at tænke ligeligt på økonomien og miljøet, når de vælger bil", siger underdirektør i Broager Sparekasse, Morten Vestergaard.

Klik ind på www.zerobil.dk og læs mere om hvordan du får et ZERObillån.

11. marts 2014

24. februar 2014

Renault ZoeRenault Zoe er en af de nye elbiler, som selvfølgelig også kan finansieres gennem ZERObillån. Renault Zoe kan købes hos Auto Lindvang i Sønderborg

For yderligere oplysninger

Martin Moos

martin.moos@projectzero.dk

+45 4050 2874

Opel InsigniaDen nye Opel Insignia kører op til 27 km/l, det svarer til energimærke A+. Den nye Opel Insignia kan købes hos Als Motor i Sønderborg

Kig efter energimærket, det betaler sigCookiepolitik