Cykl til arbejde og vind en ny cykel

"Vi cykler til arbejde" er navnet på Danmarks største motionskampagne, og der er åbnet op for tilmeldinger til kampagnen. Skal I være med i din virksomhed, så saml jeres hold og tilmeld jer allerede i dag.

Som deltager i "Vi cykler til arbejde" bliver du en del af et hold fra din virksomhed. Hvert hold registrerer, hvor mange kilometer hver deltager har cyklet, og kan dermed konkurrere mod hinanden internt på kontoret eller mod andre hold fra andre regioner. Det vigtigste er ikke, hvor langt man cykler til og fra arbejde, det vigtigste er, at man deltager hver dag og optjener lodder i konkurrencen om flotte præmier.


Medarbejderne i den juridiske afdeling på Danfoss er trukket i cykeltøjet. De cykler alle mellem 25 og 50 km om dagen til og fra arbejde

Udover at konkurrere med kollegerne og den gode motion, deltager du også aktivt i at reducere CO2-udslippet. For hver kilometer du cykler, sparer du miljøet for cirka 80 g. CO2, hvilket svarede til, at hver deltager fra Sønderborg-området reducerede CO2-udslippet med cirka 11,2 kg. i maj måned 2013.

Vind flotte præmier!

Igen i år løber kampagnen fra 1. - 31. maj, og for hver dag du deltager i kampagnen, deltager du også automatisk i lodtrækningen om flotte præmier til dig og dit hold.

Deltagerne i 2014 kampagnen får et lod i konkurrencen for hver dag de cykler på arbejde. Hovedpræmien er nye cykler til alle deltagere på et hold til en værdi af 6.199 kr. pr. stk. Der er også et sommerhusophold på højkant, lækkert cykelgrej og meget mere i præmiepuljen.

Læs meget mere om "Vi cykler til arbejde" kampagnen på www.VCTA.dk

eller tilmeld dig og dit hold direkte her!

18. marts 2014

24. februar 2014For yderligere oplysninger:

Martin Moos
martin.moos@projectzero.dk

+ 45 4050 2874

Vi cykler til arbejde 201424. april:
Sidste tilmeldingsfrist for deltagelse

1.-31. maj:
Vi Cykler Til Arbejde kampagnen

6. juni:
Sidste frist for indtastning af holdets resultater

13. juni:
Præmievinderne offentliggøres på www.vcta.dk

Fun Facts fra Vi Cykler Til Arbejde 2013

  • Virksomheder i Sønderborg Kommune deltog i alt med 80 hold og 798 deltagere i 2013
  • Hver Sønderborg deltager cyklede over 140 km under kampagnen
  • I alt deltog 7.447 hold i Vi Cykler Til Arbejde 2013
  • Alle deltagere i 2013 tilbagelagde over 11,5 mio. km., hvilket svarer til 3.384 Tour de France løb

Cookiepolitik