Lær om grøn omstilling i Sønderborg

Hvordan kan vi reducere energiforbruget og omlægge energiforsyningen til vedvarende energikilder, så vi reducerer klimaforandringernes indvirkninger på planetens liv?

Danmarks Naturfredningsforening afholder spændende klimakursus for byernes ildsjæle i Sønderborg den 20. - 21. februar 2015. Kurset er for medlemmer af DN.

Fredag aften vil folketingsmedlem og formand for Folketingets udvalg for Energi, Klima & Bygninger, Steen Gade, give sine bud på, hvordan omstillingen kan løses og herefter lægge op til debat. Lørdag sætter vi fokus på Sønderborgs store grønne omstilling, ProjectZero.

Vi besøger konkrete projekter i Sønderborg-området og diskuterer, hvorledes vi kan skalere de bedste erfaringer til alle landets kommuner.

Se programmet her og tilmeld dig straks, da der er begrænset deltagertal.


Folketingsmedlem og formand for Folketingets
udvalg for Energi, Klima & Bygninger, Steen Gade

Provinsbyernes særlige udfordringer

Mellemstore provinsbyer i Danmark har en række udfordringer. Befolkningstallet falder, folk flytter til de store byer, og dermed udhules byernes funktioner og grundlag. Hvis få store virksomheder eller institutioner lukker, rammer det hårdt. Spørgsmålet er, om en grøn omstilling kan skabe lokal fremgang og fornyelse - og dermed vende afvikling til udvikling?

Sønderborg-området har i de seneste syv år arbejdet på det langsigtede mål at blive CO2 -neutral i 2029 gennem ProjectZero (OPP). Visionen stemmer nøje overens med den industri og de kompetencer, som findes netop i Sønderborg-området.

2. december 2014

20. februar 2015 kl. 18:00 - 21. februar 2015 kl. 17:00

For mere information:

Uwe Lindholdt
Danmarks Naturfredningsforening

uwelindholdt@gmail.com


Als kort december 2014.jpg

Cookiepolitik