Gratis kursus for boligudlejere

Hvis du gerne vil sikre værdien af din ejendom i fremtiden, gør du klogt i at lægge en plan for renovering og istandsættelser. Alle private boligudlejere inviteres til at deltage i to gratis moduler, hvor forskellige aspekter og udfordringer ved renovering belyses.


To GRATIS moduler

For at blive ZEROboligudlejer skal man deltage i to moduler. Indholdet på modulerne kommer hele vejen rundt, og klæder deltagerne på til at kunne lægge en plan for renovering af sin ejendom.

Det er måske ikke noget problem at leje sine lejligheder ud i dag, men hvis man også vil kunne det om 10 og om 15 år, så er det vigtigt at have en plan for istandsættelse af sin ejendom ”, fortæller projektchef ved Bygherreforeningen, Graves Simonsen. På et af modulerne vil Graves K. Simonsen bl.a. dele ud af sine mange års erfaring med renovering af ejendomme.


Netværk og erfaringsdeling med andre udlejere

18 udlejere har allerede deltaget i forløbet, og har især haft glæde af at møde andre udlejere, som de kunne dele erfaringer med. I det nye år er der planlagt aktiviteter og inspirationsmøder for udlejerne med forskellige temaer.

Det har været utroligt lærerigt at deltage i modulerne. I fremtiden vil jeg helt sikkert tænke mere på energiforbruget, når jeg alligevel istandsætter mine ejendomme. En anden ting der også var rigtig godt, var muligheden for at tale med andre udlejere og personer fra kommunen”, fortæller ZEROboligudlejer, Erik Fenn, som ejer fire udlejningsejendomme i kommunen.

Martin Jørgensen udlejer.JPG
Martin Jørgensen deltog i første omgang moduler for udlejere i foråret 2014. Her ses han foran sin udlejningsejendom på Flensborg Landevej


Sidste chance for gratis deltagelse

De næste ZEROboligudlejer-moduler afholdes den 13. og den 28. januar 2015. Tilmeld dig allerede nu ved at skrive til pernille.beck@projectzero.dk.

Vær opmærksom på, at dette er sidste chance for at deltage i modulerne ganske gratis.

Der er 20 pladser på holdet, som udbydes efter først til mølle-princippet.
3. december 2014

3. december 2014

Gratis viden og rådgivning

ZEROboligudlejer modul Gert.JPG
Ved deltagelse i modulerne får du bl.a. 4 timers gratis viden og rådgivning

Program

Læs mere og se programmet her: www.ZEROboligudlejer.dk

Deltag og:

  • Få 4 timers gratis viden og rådgivning
  • Bliv certificeret ZEROboligudlejer
  • Bliv omtalt i ZEROnyt
  • Bliv en del af et unikt netværk for udlejere
  • Vis din opbakning til visionen om et CO2-neutralt Sønderborg


ZEROboligudlejer.png

For yderligere oplysninger:

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
T 74 12 41 91

Cookiepolitik