Et lavt energiforbrug forøger boligens værdi

Boligkøbere er blevet langt mere energibevidste og sætter større fokus på energimærket, energiforbrug og "grønne" varmekilder i boligen. Er du som boligejer i tvivl om, om energirenovering forhøjer værdien af din bolig, så kontakt en ZEROboligmægler og få klar besked.

Sønderborg-områdets syv ZEROboligmæglere er klar til at vejlede og rådgive boligejere om, hvilke energirenoveringer der vil have størst virkning på husets værdi.

Indehaver af Nybolig i Sønderborg, Bjarne Westh Hansen, er slet ikke i tvivl om fordelen i at få efterset sin boligs energiforbrug og eventuelt energiklasse, og som vil give god mening for både køber og sælger.

- Vi oplever, at køberne har stadig større fokus på energimærket - også fordi bankerne er begyndt at indregne et lavere energiforbrug i kundernes køberbevis. Lavere energiforbrug giver således køberne muligheden for at købe et dyrere hus, fortæller ZEROboligmægler Bjarne Westh Hansen.

God energiklasse giver højere værdi

En god energiklasse giver ikke kun et lavere energiforbrug - det kan også forhøje din boligs salgsværdi. Og da flere og flere købere først og fremmest går efter beliggenhed og dernæst boligens energimærke, er der god mening i at få efterset hvor i boligen, der er et større energispild.

Læs mere på www.zeroboligmaegler.dk.Familien Arnold og Engsig-Krarup foran deres energirenoverede hus i Augustenborg

11. august 2014

For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 3840 5427

11. august 2014ZEROboligmæglere

  • EDC - Poul Erik Bech - Sønderborg
  • Estate i centrum - Peter Kistrup
  • Home Broager - Henning Brock
  • Home Sønderborg - Merete Lund Brock
  • Nybolig Sønderborg - Bjarne Westh Hansen
  • Nybolig Guderup - Ole Bredgaard
  • Danbolig Sønderborg - Kent FreibergNyt inspirationskatalog med fokus på energimærket er nu udkommet.

Kataloget giver boligejeren indblik i, hvad energimærket kan betyde for et fremtidigt salg af boligen og viser eksempel på, at energi-mærket kan rykke sig med få energirigtige tiltag.

Læs kataloget her

Cookiepolitik