Mød en energivejleder til bolig-forår i Sydbank

Bliv inspireret til at bo billigere, bedre og mere klimaklogt, når Sydbank åbner dørene til bolig-forår tirsdag den 29. april kl. 16.30.

ZERObolig står klar med energivejleder Jan Gregersen fra SIB til at guide netop dig til bedre komfort og besparelser ved energirenovering af din bolig. Trækker det fra vinduerne? Kunne isoleringen på loftet trænge til et eftersyn, eller er oliefyret udtjent? Så er der rig mulighed for at få gode råd.

Jan Gregersen har besøgt 70 familier i hele Sønderborg-området, bosat i vidt forskellige huse. Alle har fået energivejledning og efterfølgende tilsendt en rapport fra besøget.

Eva og Peter Eskesen fra Gråsten er blandt de 70 familier, der har modtaget en energivejledning.

- Vi har haft besøg af Jan Gregersen, som lavede en grundig gennemgang og rigtig fin opfølgning. Efterfølgende har vi fået hulmuren isoleret, og det kan i den grad mærkes, fortæller familien.


To timer med forår i luften

Sydbank har inviteret flere af områdets virksomheder til at besvare alle dine bolig-spørgsmål i to timer med forår i luften. Arrangementet foregår i bankens lokaler på Jernbanegade 35 i Sønderborg, og alle borgere er velkomne!

Nybolig Sønderborg/Guderup

Svarer på spørgsmål om hussalg og -køb og dine muligheder, hvis du køber eller sælger bolig gennem Nybolig. Samtidig kan du se udvalget af huse, der er til salg i området.

Sønderjysk Forsikring

Svarer på spørgsmål om boligforsikringer og evt. ejerskifteforsikring, hvis du vil sikre dig, når du sælger din bolig.


Advokaterne, Kongevej 64

Står klar til en snak om bl.a. købsaftaler, hvordan man sikrer hinanden, når man køber hus eller spørgsmål om fx testamente.

Ewers

Hør om 36 aktuelle byggegrunde i det herlige naturområde Katkær i Hørup.

Alle er velkomne til åbent bolig-forår i Sydbank tirsdag den 29. april kl. 16.30-18.30.

Se invitationen her som pdf

23. april 2014

23. april 2014For yderligere oplysninger

Louise Johnsen

louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27ZEROmap.dk

Bliv inspireret af andres energirenoveringshistorier på www.zeromap.dk.Cookiepolitik