Highlights fra Sunrise projekt

Mads Clausen Instituttet har i gennem fire år, sat fokus på forskning og udvikling indenfor solcellerelaterede teknologier i Region Syddanmark, med projektet Sunrise. Nu afholdes et highlight arrangement og alle er velkomne!

Fredag den 11. april åbnes dørene til et "solskinsarrangement" for alle solcelleinteresserede på Alsion fra kl. 9.30 til 14.00.

Interesserede får et indblik i den rivende udvikling, der sker indenfor solcelleteknologien.

-Vi har i Sunrise-projektet arbejdet intenst med at følge solcelleudviklingen med fokus på anvendelsen, både indenfor bygningsintegration, optimering af elektronikken, styring af trackersystemer, samt nye målemetoder og anvendelser i tæt samarbejde med SDU og industrien, fortæller projektleder Kasper Paasch. Vi glæder os til at fortælle om de opnåede resultater og erkendelser den 11.april, fortsætter han.

Der har indtil nu været stor interesse for arbejdet med solceller i regionen, både fra private borgere og virksomheder. Denne udvikling er der god mening i at fortsætte og selvom SunRise-projektet formelt stopper nu, fortsætter vi med udvalgte aktiviteter i samarbejde både med danske og udenlandske interessenter.

Alle er velkomne til "solskinsdagen" på Alsion. Dog er tilmelding nødvendig.

Program og tilmelding kan HER

7. april 2014

For yderligere information


Louise Johnsen louise.johnsen@projectzero.dk
telefon 2133 3433

2013 var et rekordår for solceller i Sønderborg

SunRiseSyddanske virksomheder og organisationer er gået sammen om en fælles indsats for at forbedre realiseringen af de potentialer, der eksisterer på markedet for solcelleanlæg. Læs mere her

Cookiepolitik