Er din boligforening med på energinoderne?

14 tekniske medarbejdere fra Sønderborg Andelsboligforening har sat energibesparelser og energirigtig adfærd højt på dagsordnen. Ejendomsfunktionærer og ejendomsserviceteknikere har alle gennemført et ZERObyg kursus, med henblik på at få større fokus på energiforbruget i boligforeningen.

- Vores ejendomsfunktionærer og ejendomsserviceteknikere har været begejstret for kurset, der decideret henvender sig til medarbejdere i boligforeninger. Vi har både kunnet se og mærke en forskel i adfærd hos medarbejderne og hos vores beboere - der er blevet taget rigtig godt imod de gode råd, vore ejendomsfunktionærer har givet vore beboere, fortæller Bjarne Baun Madsen, teknisk chef i boligadministrationen Salus.


Beboerne kan derved nu få hjælp til at sænke energiforbruget, og dermed forbedre indeklimaet, hvilket giver besparelser på energiregningen. Mangler du inspiration til forbedring af din boligs indeklima eller idéer til at sænke forbruget, så kontakt din egen boligforening allerede i dag.Et bæredygtigt hus i Vollerup


Ikke kun tekniske informationer

Det er ZERObyg der udbyder kurset for ejendomsfunktionærer, der ikke kun sætter fokus på isolering, utætte vinduer og indeklima. Men deltagerne får også indsigt i, hvordan de kan guide beboerne til bedre energiadfærd i boligen, om forbrug af vand, håndtering af husholdningsapparater og generelt strømforbrug, udskiftning af pærer og udluftning.

- Vi er alle forskellige, og vores beboere har bestemt også stor fordel af at blive mindet om god udluftning, at slukke for lyset og besparelser på vandforbruget. Det har vores nyuddannede personale nu forudsætningerne for, og de vil fremover kunne briefe beboerne om disse besparelsesmuligheder, fortsætter Bjarne Baun Madsen.

Der er god mening i at få efterset sit energiforbrug og have en bolig med et godt indeklima, uanset hvilken bolig man bor i. Måske er det din boligforening, der har brug for at komme med på energinoderne?


22. april 2014


For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

+45 38 40 54 27

22. april 2014

Store fordele

Der er store fordele og besparelser for boligforeningerne at hente, ved at få den rigtige viden om energi og energibesparelser. Det giver bedre og mere attraktive boliger, og beboerne kan spare på budgettet ved at tænke smart.Sønderborg Andelsboligforening

Sønderborg Andelsboligforening har 3400 boliger i Sønderborg Kommune, fordelt på 50 afdelinger. Sammen med de mange andre andelsforeningsboliger i Sønderborg-området udgør de almene boliger 9.800 lejemål.

I det høje antal andelsboliger er der rig mulighed for store energibesparelser, i langt de fleste af boligerne.

ZERObyg kurset

ZERObyg for Ejendomsfunktionærer henvender sig til medarbejdere i boligforeninger, som på baggrund af uddannelsen kan guide beboerne til energibesparelser og energirigtig adfærd i boligen.
Kurset giver kursisten viden om energiforbrug og CO2-udslip set i forhold til, hvad der er godt samfundsengagement. Deltagere på kurset bliver klogere på elforbrug, belysning, husholdningsapparater, klimaskærm, indeklima, vand osv.

Kurset udbydes til alle boligforeninger der viser interesse.
Kontakt ZERObyg på 7412 4191 www.ZERObyg.dk

Cookiepolitik