Bliv ZEROboligudlejer

Hvis du gerne vil sikre værdien af din ejendom i fremtiden, gør du klogt i at lægge en plan for renovering og istandsættelser. Alle udlejere af private ejendomme inviteres til at deltage i to gratis moduler, hvor forskellige aspekter og udfordringer ved renovering belyses.

To GRATIS moduler

For at blive ZEROboligudlejer skal man deltage i to moduler. Indholdet på modulerne kommer hele vejen rundt, og klæder deltagerne på til at kunne lægge en plan for renovering af deres ejendom.

Oplægsholderne på modulerne er nøje udvalgt og har stor viden om og erfaring med udlejningsbranchen.

"Det er måske ikke noget problem at leje sine lejligheder ud i dag, men hvis man også vil kunne det om 10 og om 15 år, så er det vigtigt, at have en strategi og plan for udvikling af sin ejendom", fortæller projektchef ved Bygherreforeningen, Graves K. Simonsen.

På et af modulerne vil Graves K. Simonsen blandt andet dele ud af sine mange års erfaring med renovering af boligejendomme.

Se programmet her


En flot udlejningsejendom i Sønderborg

Energioptimering af udlejningsejendomme

Som en del af ProjectZeros tværgående indsats på alle områdets boliger spiller energioptimering af udlejningsejendomme en stigende rolle. Der er et stort potentiale for energibesparelser i disse ejedomme, fordi omfanget hidtil har været begrænset.

1. april 2014

1. april 2014En udlejningsejendom på Jomfrustien i Sønderborg

For yderligere oplysninger:


Pernille Beck

pernille.beck@projectzero.dk
+45 74 12 41 91

Ny inspirationsfolder

Der er lavet en ny inspirationsfolder, som gør udlejere klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man sætter sin ejendom i stand.
Se den i bladre-version her

ZEROboligudlejer moduler

Modulerne afholdes den 23. april og den 7. maj 2014 på Alsion i Sønderborg.

Læs mere om projektet på www.zeroboligudlejer.dk

Og få mere viden om de to moduler her

Cookiepolitik