ZERObolig tilbyder igen gratis energivejledning

Otte håndværkere fra fem af Sønderborg-områdets håndværks-virksomheder har været i Charlie-lære og er nu klar til at give borgere energivejledning af boligen. - Den nyopstartede energivejledning er gratis i resten af 2013.

Frem til sommeren 2013 har der kun været én energivejleder der har udført de gratis energivejledninger fra ZERObolig. Men nu skiftes gearet og denne gang med 8 håndværkere i hovedrollen der overtager vejledningsdelen.

Det er energivejleder Charlie Lemtorp, der har hjulpet og vejledt 1.100 boligejere over en 2½-årig periode, og hans bedste erfaringer har han nu givet videre til flere håndværkere, som har mulighed for at nå ud til mange flere boligejere end tidligere.

- Det er dejligt at høre at energivejledningen forsætter uden omkostninger for boligejerne. Vi har gjort stor brug af at henvise vores kunder til fornuftig vejledning omkring energirenovering i deres boliger, og glæder os over at det fortsætter lidt endnu, siger Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse.
Charlie deler ud af sine bedste erfaringer som han har optjent gennem sine 2½ år som energivejleder for ZERObolig

ZERObolig energivejleder

En ZERObolig energivejleder har gennemført Teknologisk Instituts Energivejleder-uddannelse, samt taget opfølgende kurser igennem ZERObyg på EUC Syd. Disse følges løbende op med kompetenceudvikling og der lægges vægt på kvaliteten af den energivejledning håndværkeren udfører.

Under uddannelsen af ZERObolig energivejlederne har der været stor fokus på håndværkernes evne til at vejlede kunderne inden for alle fagområder. Derfor kan de både hjælpe med at svare på spørgsmål om alt fra varmekilde og installationer til udskiftning af vinduer og tag m.m.

Tilmelding er nem!

www.zerobolig.dk kan du tilmelde dig en gratis energivejledning. Derefter bliver du ringet op en af ZERObolig energivejleder for at fastsætte tidspunkt for vejledningen.

Bliv inspireret af andres energirenoveringer til selv at komme i gang på www.zeromap.dk


17. september 2013

For yderligere oplysninger:

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
74 12 41 91

11. september 2013

Opkvalificering af kompetencerHåndværkerne er certificeret gennem ZERObyg på EUC Syd til at udføre energivejledning gennem ZERObolig

ZERObolig energivejledere8 håndværkere kan i dag kalde sig ZERObolig energivejledere:

  • Kim Iwersen - Meier Træprodukter
  • Jan Gregersen - SIB
  • Henning Lesch - SIB
  • Bjarne Nørgaard - BN Isolering
  • Børge Nørgaard - BN Isolering
  • Michael Hansen - Dansk Isolering
  • Frank Press - Dansk Isolering
  • Gert Hansen - Håndværkerne A/S

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig gratis energivejledning ved at ud-fylde formularen her

Cookiepolitik