Kom gratis til boligmesse

ZERObolig står klar til at give dig gratis energivejledning på årets boligmesse "Gør din bolig bedre" i Augustenborg Hallerne den 5. & 6. oktober.

Vi har samlet de bedste råd omkring energivejledning fra mere end 1100 boligejere, og har sat de nyeste energivejledere i stævne på messen, hvor du som boligejer tilbydes et gratis 360 graders energitjek af din bolig.


Spring køen over og bestil et energitjek på messen

7 håndværkere har optimeret deres kunnen omkring energivejledning og tilbyder alle boligejere i Sønderborg-området et gratis energitjek af deres bolig. Mød energivejlederne på messen og bestil et besøg hjemme i din bolig.

"Det handler om at boligejerne får øjnene op for alle de mulige besparelser, der er at hente i boligen. Vores nyuddannede energivejledere har øje for, hvor boligejerne bedst og mest økonomisk kan spare på energien i egen bolig", siger Charlie Lemtorp, ZERObyg, der har været primus motor i uddannelsen af de7 energivejledere.

"Hvis boligejeren går med tanker om at renovere med nyt køkken, nyt tag eller ny varmekilde, er der god mening i at tænke energirigtigt og derved også fremtidssikre boligen økonomisk", fortsætter Charlie Lemtorp.


Energimærkning

Der er god mening i at få klarhed over boligens energimærke. Energirenovering og lavere varmeomkostninger er med til at forbedre energimærket og derved øge boligens værdi.

Mød Botjek på ZEROboligs messestand og få klarhed over energimærkets betydning. Botjek er at finde på standen lørdag fra kl. 14-17 og søndag fra kl. 11-14.

25. september 2013

25. september 2013For yderligere oplysninger

Vind i konkurrencen

Det er ikke kun børnene, som kan konkurrere.

Der er nemlig også en konkurrence for de voksne og med mulighed for at vinde et spritnyt energibesparende fryseskab fra BOSCH.

Gratis adgangsbillet

Hent en gratis adgangsbillet på dit lokale bibliotek fra torsdag den 26. september eller ved indgangen til Alsion!

Ta’ børnene med!

Sønderborg Forsynings nye formidlingscenter SONFORCE for børn er klar med konkurrencer og sjove udfordringer for børn.

Mød Sonforce på ZEROboligs stand.

Cookiepolitik