Klar til at vejlede om energirigtige løsninger

Nu kan et nyt kuld håndværkere igen komme på energivejlederkursus i Sønderborg. Teknologisk Institut afholder i samarbejde med ZERObyg energivejlederkursus.

Kurset gennemføres over tre sammenhængende dage. Heraf to dage med teori, case, øvelser og diskussion og på sidste-dagen gennemføres praktiske øvelser.

Energivejlederkurset finder sted på EUC Syd i Sønderborg den 22. - 24. oktober 2013.

Klik her for tilmelding til kurset

I Sønderborg-området er der 18.600 private boliger med en gennemsnitsalder på 65 år. I ældre huse er der et stort potentiale for energirenovering, fordi der typisk er gamle vinduer, ringe isolering og en gammel ikke-effektiv varmekilde. Og det er her håndværkerne kommer ind i billedet - de kan nemlig hjælpe boligejerne med at bo billigere, bedre og mere klimaklogt.

Bjarne Nørgaard fra BN - Isolering i Blans ved Sønderborg har tidligere været på Teknologisk Instituts energivejlederkursus, og han anbefaler andre håndværkere at gøre det samme:

"Kurset giver en rigtig god baggrundsviden om, hvilke tiltag i en bolig der med fordel kan gennemføres for at spare på energien. En god vejledning giver tilfredse kunder, som får følelsen af at "gøre det rigtige" - og tilfredse kunder kan vi jo ikke klage over."

Mange energivejledere i Sønderborg-området

Flere gange tidligere har Teknologisk Institut (TI) valgt at afholde energivejlederkurser i Sønderborg. Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd er glad for, at TI igen har valgt at afholde kurserne i Sønderborg: "Vi er især glade for at kurser med fokus på energi kommer til området, da det støtter op om ZERObyg-projektet, som har til formål at opkvalificere regionens håndværkere med energi som omdrejningspunkt".

I alt har mere end halvdelen af Sønderborg-områdets håndværksfirmaer haft en håndværker på kursus. Du kan se dem, som allerede er energivejledere på ZEROmap.dk.

25. september 2013

25. september 2013For yderligere oplysninger


Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
+45 74 12 41 91

Er du håndværker?

Og overvejer du, at tage en energivejlederuddannelse?

For yderligere oplysninger kontakt Eva Sjöström på esj@eucsyd.dk eller +45 74 12 42 89.

Læs mere og tilmeld dig på Teknologisk Instituts hjemmeside her

FIND ENERGIVEJLEDERE NÆR DIG

Se de håndværkere som allerede er energivejledere i Sønderborg-området på ZEROmap.dk

Cookiepolitik