Få inspiration til selv at gå i gang

Et klik på ZEROmap giver dig adgang til 40 familiers egne historier om, hvordan de på meget forskellig vis sparer penge efter at have nedsat udgifterne til energi.

Mange aktiviteter er et resultat af energivejledningen, som ZERObolig har tilbudt - og som har ført til samlede investeringer i energirigtige løsninger på 100 mio. kr.

Læs om hvordan familien Koch har sparet på strømmen ved at installere A-mærkede hvidevarer, eller om hvordan et gammelt stuehus kan blive energirigtigt og selvforsynende. Eller se på kortet, om du kan hente inspiration fra en familie i dit nabolag.

På ZEROmap.dk er det muligt at filtrere og sortere i historierne via et interaktivt rullegardin, så den interesserede læser kan vælge de cases, der er relevante for egen bolig. Vælges f.eks. hulmursisolering i rullegardinet kommer relevante cases om hulmursisolering frem.

Klik ind på www.ZEROmap.dk og lad dig inspirere af nogle af de bedste erfaringer fra Sønderborg-området.Undersøg det interaktive kort her

En håndværker nær dig!

Husk at tage din håndværker med på råd når du overvejer at energirenovere. På ZEROmap kan du finde håndværkere nær dig. Alle håndværkerne på kortet er energivejledere - det betyder, at de kan hjælpe dig til den helt rigtige energiløsning, når du skal renovere din bolig.

Har du sparet penge ved at lave en energirenovering? Eller er komforten i din bolig blevet forbedret pga. nye vinduer?
Bliv en del af Sønderborg-områdets gode fortælling ved at sende en mail til pernille.beck@projectzero.dk.


10. september 2013

For yderligere oplysninger:

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

74 12 41 91

3. september 2013

Din håndværker ved mere end du trorSå husk at tag en håndværker med på råd når du overvejer at energirenovere din bolig

Energirigtigt stuehusMed en kombination af solceller, jordvarme og varmegenvinding kan et gammelt stuehus godt være energirigtigt - det har Klaus Albrecht fra Skelde erfaret

Familien Kock sparer på strømmenGunnar Kock aflæser sit faldende strømforbrug på SE's hjemmeside www.se.dk/minside

Strømforbruget har især været faldende efter familien skiftede mange gamle hvidevarer ud med nye energirigtige apparater

Cookiepolitik