Sønderborg Statsskole køber elbil!

Sønderborg Statsskole er den første uddannelsesinstitution i kommunen der køber en af de brugte elbiler fra projektet Test-en-elbil.

Statsskolen er meget bevidst om hvordan elbilen skal se ud og hvad den skal bruges til. Statsskolen ønsker med elbilen blandt andet at udnytte den ekstra energi som deres solcelleanlæg dagligt producerer, derudover skal den dække et stigende transportbehov når den bliver leveret i løbet af foråret 2014.Statsskolen i Sønderborg fik i 2010 monteret et solcelleanlæg på sydgavlen af den naturvidenskabelige fløj, ud mod Ringridervej. Overskudsstrømmen fra dette skal nu bruges til elbilen.

Inddrages i undervisningen…

Udover at benytte elbilen som køretøj vil Statsskolen benytte elbilen aktivt i undervisningen. "Elbilen vil blive tænkt ind i undervisningen, således at eleverne allerede nu kan stifte bekendtskab med en af fremtidens transportformer og teknikken bag" siger Morten Kanne-Hansen, der er Teknisk leder hos Sønderborg Statsskole.

Elbilen skal være rød

Elbilens udseende er også meget vigtigt for Statsskolen, elbilen SKAL nemlig være rød. Dette skyldes at man vil sætte hvid folie på elbilen i samme form som Statsskolens logo. Dermed er der ingen der bør være i tvivl om, at Statsskolen er med på den grønne bølge.

For yderligere oplysninger kontakt:

Martin Moos

martin.moos@projectzero.dk

+45 4050 2874

11. oktober 2013Det er denne type elbil som Statsskolen har købt.

Elbiler på vejene:

Flere virksomheder i Sønderborg-området varsler med indkøb af elbiler i det kommende år.

Borgerne kan derfor godt vænne sig til, at se flere elbiler i områdets gader og stræder, og dermed glæde sig til mindre støj og mindre forurening fra bilerne.

Der er stadig enkelte brugte elbiler til salg.

Prisen er meget attraktiv for både borgere og virksomheder. Skynd dig, der er stor rift om dem. Mere information om tilbuddet kan fås her.

Cookiepolitik