Ny ZERObutik ser dagens lys i BORGEN

Den 1. oktober 2013 åbnede Sønderborgs helt nye citycenter Borgen for tusindvis af forventningsfulde handlende. Helt unikt kan Helsam Borgen allerede før indflytning i de nye lokaler kalde sig ZERObutik, da der fra start er valgt de helt rette installationer.

"I forbindelse med at Helsam A/S i Ragebøl åbner butikken Helsam Borgen i Sønderborg, besluttede vi at udnytte muligheden for at prøve et nyt butiksdesign med LED belysning og inventar fremstillet af bambus," lyder det fra klimaansvarlig hos Helsam A/S, Torben Beenbjerg-Nielsen.

Det har betydet, at butikken allerede ved åbningen af Borgen kunne pryde butiksvinduerne med ZERObutik-klistermærker og -diplom.

Helsam A/S ønsker at være i front med hensyn til at spare på ressourcerne, hvor det er muligt og hensigtsmæssigt, både lokalt og globalt. Derfor er Helsam A/S i Ragebøl en af klimafrontløberne ved at være ZEROcompany, og butikken på Jernbanegade er også ZERObutik.
Til højre ses souschef i Helsam Ragebøl A/S Susanne Schou og til venstre datteren Anne Schou - ny butiksbestyrer i Helsam Borgen


LED og adfærd skaber rammerne

I den 100 m2 store Helsam butik i Borgen er følgende tiltag blevet gennemført:

  • Al belysning er LED belysning
  • Fokus på adfærd - alt elektrisk udstyr, der kan slukkes, når arbejdspladsen forlades, slukkes (computer, printer, skærme)
  • Alle "plastposer" er fremstillet af kartoffelstivelse
  • Alle bæreposer er fremstillet af brugte plastflasker
  • Butiksinventar er fortrinsvis fremstillet af bæredygtig bambus

"Butikken vil fungere som den ultimative test på drift af en centerbutik i en by med stor konkurrence," lyder det fra Souschef hos Helsam A/S Susanne Schou, "her vil vi afprøve nye butiksindretninger og varepræsentationer og opbygge en specialbutik efter moderne principper."

Udover Helsam Borgen er også Kvickly i Borgen en del af ZEROcompany programmet og har dermed også fra start valgt LED belysning i selve butikken, samt at sætte fokus på medarbejdernes energirigtige adfærd.

Med opbakning og involvering af BORGENS nye butikker, kan et grønt shoppingcenter blive fremtiden!

ZEROcompany og ZERObutik er til for alle virksomheder og butikker i Sønderborg-området. Begge programmer har til formål at reducere energiforbruget i bygninger og ved fornuftig og energirigtig adfærd.

Læs mere om ZEROcompany og ZERObutik her


1. oktober 2013

1. oktober 2013Hylderne i Helsam Borgen er fyldt op med masser af gode produkter indenfor helsekost, personlig plejeprodukter og økologiske varer

Yderligere oplysninger

Carina Pedersen
carina.pedersen@projectzero.dk
+45 6550 8194Helsam Borgen kunne allerede før indflytning i de nye lokaler kalde sig ZERObutik, og det nye ZERObutik mærke pryder nu forretningens vindue

Helsam A/S

Helsam A/S er en 100 % danskejet grossistvirksomhed, der er markedsledende inden for helsebranchen og samarbejder med de bedste og største leverandører inden for helsekost, personlig plejeprodukter og økologiske varer.

Helsam A/S leverer varer til kunder primært i Danmark og driver selv butikker i Sønderborg og København.

Læs mere om Helsam her

Borgen Shopping

Læs mere om Borgen her

Cookiepolitik