Snup en god idé!

Danmarks Radio og Dagbladet Information lancerede i august 2013 VORES OMSTILLING, et koncept, der handler om at fortælle og formidle alle de gode initiativrige projekter, der er med til at ændre vores hverdag til en bedre klima- og miljøvenlig verden.

Bare i Sønderborg-området bidrog vi med 26 bæredygtige og CO2-reducerende projekter, som nu er en del af en stor database med 400 projekter, til inspiration for alle der har lyst til at afprøve og arbejde med de idéer, der gror i vores del af landet.

Bliv inspireret

Vi har nu samlet alle omstillingsprojekterne fra Sønderborg-området her på siden, til inspiration for alle andre rundt om i hele verden, der kunne have lyst til at afprøve og arbejde med de idéer, der gror i vores del af landet.

Flere lokale virksomheder har igennem længere tid ønsket inspiration til at komme videre med egne initiativer. Sønderborg Værktøjsfabrik er én af dem.

- Jeg har selv tidligere efterspurgt de gode cases fra andre virksomheder i lokalområdet, som arbejder med at reducere eget energiforbrug. Derfor synes jeg, at det er et rigtig godt initiativ at lægge de lokale bæredygtige projekter på ProjectZeros hjemmeside. Hos Sønderborg Værktøjsfabrik arbejder vi selv med at reducere vores energiforbrug, og er derfor også ZEROcompany. De gode historier vil være med til at inspirere os til at finde yderligere besparelser, siger Kim V. Nedergaard, QA/QC Ingeniør hos Sønderborg Værktøjsfabrik.

HER kan du læse om, hvordan grøn fjernvarme bliver til, hvordan el-skraldebiler fungerer, og hvordan en af byens store virksomheder har sparet på energien i mere end 50 år.

26. november 2013


For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 6550 8097

26. november 2013

Grøn læseplanSonforce er et formidlingscenter for affald og genbrug, hvor børn på en nem og overskuelig måde kan arbejde med, hvordan vi udnytter naturens ressourcer

Vores omstilling

I Sønderborg-området blev 26 bæredygtige og CO2-reducerende projekter tilmeldt "Vores omstilling", og alle omstillingsprojekterne er nu samlet på denne side

Gråstens Grønne varmeHalmkeddel hos Gråsten Fjernvarme

Cookiepolitik