Kunder sætter grønne krav

Hos Kontor Syd i Sønderborg mærker man, at firmaets grønne profil og salg af energieffektive produkter og løsninger er vigtige for kunderne. Som ZEROcompany har Kontor Syd allerede fokus på energirigtig adfærd og indkøb, og kundernes opmærksomhed skaber motivation til at finde yderligere besparelser.

- Vores kunder værdsætter og har øje for, at vi arbejder med at reducere vores eget energiforbrug. I forlængelse heraf ser vi en stigning i salg af produkter, som nedsætter kundens eget energiforbrug. Det gælder både privatpersoner og virksomheder, siger butikschef ved Kontor Syd, Lars Holm.


Butikschef Lars Holm viser stolt det nyopsatte ZERObutik-mærke ved hovedindgangen frem.

Kontor Syd erfarer, at det ikke altid er prisen her og nu, der er afgørende for et salg. Men at der fra kundens side lægges vægt på en overskuelig tilbagebetalingstid ved køb af fx en printer med et lavt standby forbrug.

- Flere af vores kunder har ligesom os også et grønt regnskab og grøn profil at tage hensyn til. Det er især ved store udbud, at der er fokus på energi. Vi fornemmer tydeligt, at kravet om energieffektive løsninger og "klima-kloge" leverandører kommer fra den øverste ledelse i firmaerne, erfarer Lars Holm.

Kontor Syd er nu også ZERObutik

Kontor Syd i Sønderborg har siden 2009 været ZEROcompany og har dermed arbejdet med at reducere virksomhedens energiforbrug i nogle år.

Derfor er der heller ingen tvivl om, at butikkerne internt hos Kontor Syd, KontorTing, Roomz og SydDesign, hver kan tildeles ZERObutik-certifikatet. Certifikatet betyder, at virksomheden har gjort alle de nødvendige tiltag som vurderes til at reducere butikkens energiforbrug med minimum 10 % inden for et år.

Her har Kontor Syd skiftet varmekilden ud - fra gasfyr til fjernvarme, udskiftet 35 spot i møbelafdelingen og udstillingen til LED og er dermed gået fra 35 W til 3 W. Og det udvendige lys er skiftet fra 250 W projektører til 35 W halogen lamper.

18. november 2013

18. november 2013Denne bordlampe, der anvender LED og er energibesparende, er meget populær hos Kontor Syds kunder.

For yderligere oplysninger

Carina Pedersen

carina.pedersen@projectzero.dk
+45 6550 8194

Kontor Syd

Kontor Syd A/S er totalleverandør i alt, hvad erhvervslivet har brug for og består af følgende brands: KontorTing, ComputerTing, Roomz, myCloud, IT Solution Point, SydDesign og Dansk Kassesystem.

Læs mere om Kontor SydBrian Erichsen, salgschef ved Kontor Syd i afdelingen Roomz, ser også en forskel i købsadfærd hos Kontor Syds kunder.

Cookiepolitik