Klar til fremtidens energiudfordringer?

Med ZERObolig har der i et par år været fokus på energioptimering af Sønderborg-områdets boliger, og mange håndværkere har fået helt styr på energien. Nu skal budskabet spredes til andre kommuner i regionen, og ZERObyg går forrest med de bedste erfaringer fra Sønderborg.

En af de vigtigste læresætninger er, at håndværkerne skal træde aktivt ind i at fortælle, vejlede og udføre energioptimering, men det kræver, at de klædes ordenligt på til det.

ZERObyg Roadshows skal gøre bygge- og anlægsbranchen klogere på energiudfordringerne i deres område. Roadshowet viser også, at man med kurser kan give sine medarbejdere og svende udviklingsmuligheder, som kan give dem ny inspiration, glæde og endnu bedre salgsresultater.


Roadshows i Tønder, Haderslev og Svendborg

Der blev mandag den 18. november 2013 afholdt Roadshow i Tønder, hvor håndværkere, rådgivere og borgmester Laurids Rudebeck deltog. De deltagende var meget interesserede i, hvordan de kunne komme i spil i forhold til at vejlede boligejere i Tønder om de helt rette energiløsninger.

I næste uge afholdes ZERObyg Roadshow på EUC Syd i Haderslev i samarbejde med Haderslev Erhvervsråd, som vil fortælle om kommunens planer om at afsætte store ressourcer til energioptimering og -renovering hos boligejerne i kommunen.

Roadshow i Svendborg er planlagt til den 12. december 2013, og programmet bliver offentliggjort på www.zerobyg.dk.

19. november 2013

For yderligere oplysninger:

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

+45 7412 4191

19. november 2013Under ZERObyg Roadshow i Tønder var de deltagende håndværkere og rådgivere meget interesserede i, hvordan de kunne komme i spil i forhold til at vejlede boligejere i Tønder om de helt rette energiløsninger.

Roadshow

Næste ZERObyg Roadshow afholdes den 28. november 2013 i Haderslev.
Se program og tilmeld dig her

ZERObyg

Projektet har til formål at skabe ny viden blandt håndværkere og virksomheder inden for byggesektoren.
Det sker igennem opkvalificering af diverse aktører, som dermed bliver klædt på til fremtidens energiudfordringer.

Læs mere om ZERObyg

Cookiepolitik