Husk håndværkerfradraget i 2013

Det er ved at være sidste chance, hvis du skal nå det i år - så tag fat i din lokale håndværker i dag og sæt gang i dine renoveringsplaner. Håndværkerfradraget løber til og med 2014, men da det kun gælder på årsbasis, skal arbejdet være afsluttet i år, hvis man vil have den fulde fordel af fradraget.

Håndværkerfradraget har indtil nu været til stor glæde for områdets boligejere og håndværkere. Det har blandt andet været med til, at flere boligejere har igangsat energirenoveringer og det har givet mere arbejde til håndværkerne.

Du kan benytte fradraget både i år og næste år. Dvs. at du kan trække 15.000 kr. fra i skat i år, og 15.000 kr. igen næste år. På den måde kan du dele dit projekt op i "bidder" og tage første del i år, og næste del i 2014 - og dermed udnytte ordningen fuldt ud. Husk, at du også kan få fradrag for arbejde udført i dit fritids- eller sommerhus.
Et 70´er parcelhus i Sønderborg får nye 3-lags lavenergiruder sat i

Sådan benyttes fradraget

Du skal selv indberette dine udgifter til håndværkerlønninger via SKATs TastSelv. Hvis du endnu ikke har indberettet for år 2011 og 2012, kan du stadig nå det. Log ind med dit nøglekort på www.skat.dk og indberet for 2011 og 2012.

Fradrag fra 2013 kan først indberettes næste år, så husk at gemme din håndværkerregning.

Så meget kan du få

Håndværkerfradraget gives i form af et fradrag på din årsopgørelse. Fradraget har en skatteværdi på ca. 33 %, hvilket betyder, at når du bestiller lønarbejde for 300 kr., får du 100 kr. tilbage via din årsopgørelse i 2014.

Der gives maksimalt et fradrag på 15.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

Fradraget gives til flere forskellige ting i boligen. Det kan være alt fra udskiftning af vinduer til havearbejde. På www.haandvaerkerfradrag.dk kan du se, hvad du kan få fradrag for.

6. november 2013

6. november 2013Renovering af lejlighed

For yderligere oplysninger:


Pernille Beck

pernille.beck@projectzero.dk

+45 7412 4191

Håndværkerfradrag:

Håndværkerfradraget, eller BoligJob-ordningen, gør det muligt at trække håndværkerlønninger fra i skat. Der gives maksimalt et fradrag på 15.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

Det kan du få fradrag for:

Du kan få fradrag for lønomkostninger til alt lige fra vinduespudsning, græsslåning og opsætning af nye køkkenlåger til hulmursisolering og nye vinduer.

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk

Cookiepolitik