Green Seminars starter op i Sønderborg

Ny grøn virksomhed ser dagens lys i Sønderborg. Virksomheden skal hjælpe verdens byer med at igangsætte omstillingen lokalt baseret på de danske erfaringer.


- Jeg ønsker at sætte fokus på det grønne Danmark og eksponere den danske model overfor udlandet. Vi har rigtigt meget at byde på i en mindre europæisk by som Sønderborg, som er godt i gang med omstillingen baseret på opbakning fra borgere, virksomheder, byråd og ProjectZero, udtaler Jørgen Mads Clausen i forbindelse med opstarten af Green Seminars og fortsætter "Med Green Seminars er ambitionen, at sætte al den viden i system som karakteriserer Danmark og skabe højt kvalificeret og strategisk læring og rådgivning, der gør en forskel. Samtidig ønsker vi at fremme dansk energiteknologi og ekspertise".

Green Seminars er en nystartet virksomhed, hvis primære formål er at udvikle unikke og skræddersyede seminarer for by-politikere og embedsmænd fra hele verden, der ønsker at reducere deres CO2 udledninger og skabe en grønnere by til glæde for borgerne, virksomhederne og miljøet.

Seminar-konceptet er en blanding af undervisning, workshops, besøg på demonstrationssites og møder med eksperter og virksomheder.

Det helt overordnede mål for Green Seminars er, at by-gæsterne vender hjem med værktøjer og roadmaps for det videre forløb og samtidig sikre at de støttes professionelt, når de påbegynder implementeringsfasen. Virksomheden, der ejes af Jørgen Mads Clausen, får hovedkontor på Alsion i Sønderborg.

Helene Hjortlund står som direktør i spidsen for Green Seminars. Helene har en baggrund fra både energi- og oplevelsesindustri-branchen, og har senest været selvstændig med virksomheden Green Tours.

Med Green Seminars er ambitionen, at sætte al denne viden i system som karakteriserer Danmark og skabe højt kvalificeret og strategisk læring og rådgivning, der gør en forskel, udtaler Jørgen Mads Clausen i forbindelse med opstarten af virksomheden

ProjectZero hilser den nye virksomhed velkommen

ProjectZeros Peter Rathje glæder sig over den nye virksomhed.

- Byerne er vigtige drivers for omstillingen til bæredygtighed, og Danmark har en stor grøn stjerne overalt i verden. Erfaringerne fra ProjectZeros mange besøg viser stor interesse for at lære fra de danske erfaringer, og det glæder mig meget, at denne viden nu kan sættes i system og mere målrettet markedsføres overalt i verden, hvor der er interesse for de danske løsninger, udtaler Peter Rathje i forbindelse med etableringen af Green Seminars virksomheden.

20. november 2013

19. november 2013For yderligere oplysninger


Direktør Helene Hjortlund

+45 2485 1007

Den første medarbejder søges

Den nye virksomhed er allerede på udkig efter en programansvarlig, der skal være med til at kvalitetssikre virksomhedens ydelser - både strategisk og fagligt.

Læs mere om dette jobopslag på virksomhedens hjemmeside www.greenseminars.dk.Helene Hjortlund er direktør for Green Seminars

Cookiepolitik