Gode råd om energibesparelser

www.sparenergi.dk, som Energistyrelsen står bag, er de bedste råd om energibesparelser samlet. Her kan du blandt andet se hvilke muligheder, besparelser og regler der er, hvis du overvejer at energirenovere - eller optimere energiforbruget i din bolig.

Det er en rigtig god idé, at starte med de forbedringer der er nemme at gennemføre, dem der ikke koster en formue og samtidig giver hurtige besparelser på varmeregningen. En af de lavt hængende frugter er isolering. På hjemmesiden kan du læse mere om isolering, hvad du skal være opmærksom på, inden du ringer til håndværkeren for at få et tilbud.

Her er der papirisoleret på et loft

Ændr vaner og sænk dit elforbrug

Du kan også få gode råd til hvordan du kan sænke dit elforbrug. Bare ved at ændre vaner og adfærd en lille smule, kan man skære en god del af elforbruget - for gode vaner sparer strøm.

Man kan for eksempel se, om man bruger mere strøm end andre gennemsnitsfamilier. Hvis man gør det, er der især potentiale for besparelser. Det er specielt på standby-forbruget der er besparelser at hente. Standby-forbruget svarer i gennemsnit til omkring 10 % af det samlede elforbrug, og bare en halvering af dette vil kunne mærkes på elregningen.

13. november 2013

13. november 2013For yderligere oplysninger


Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
+45 7412 4191

På hjemmesiden kan du læse om energirigtig renovering, varmekilde osv.

OGSÅ FOR ERHVERVSDRIVENDE

Sparenergi.dk har også en sektion for det offentlige og erhvervsdrivende, hvor man kan blive klogere på alt lige fra proceskøling og belysning til energirigtig adfærd.

Cookiepolitik