Vi slukker lyset i Sønderborg

- og du kan være med og vinde præmier

Lørdag den 23. marts 2013 kl. 20.30-21.30 slukker danskerne for 6. år i træk lyset en time sammen med millioner af mennesker jorden rundt, som et signal til verdens ledere om at tage klimaforandringerne alvorligt.

Sønderborg Kommune og ProjectZero støtter naturligvis initiativet. Den 23. marts slukker Sønderborg Kommune for gadelyset fra 20.30 - 21.30 alle steder, hvor det er tilladt. De eneste steder, hvor der vil være gadelys er ved signalanlæg og tilstødende veje, belyste rundkørsler og ved fodgængerovergange.

ZEROcompanies, handelsstandsforeningerne og ZERObutikker er allerede opfordret til at være med og slukke lyset i det pågældende tidsrum.

Hotel Scandic i Sønderborg er parat til eventen og slukker lyset på hotellet for at værne om gæsterne på anden og hyggelig vis.
Receptionschef på Hotel Scandic, Maria Louise Martinussen bakker op om initiativet.

-På Scandic er vi meget bevidste om at skabe synlighed omkring de sunde tiltag, vi kan gøre for miljøet.
Derfor ser vi Earth Hour som en god og sjov måde at skabe bevidsthed om, at det nytter at slukke for lyset.
Vi sørger selv for at, alle lys på gange og i tomme kontorer og konferencerum vil være slukkede.
Derudover opmuntrer vi vore gæster til at deltage i denne event ved at slukke for lyset på værelset i løbet af denne time.Alle borgere kan være med ved at slukke lyset fra kl. 20.30 - 21.30 den 23. marts og vi sætter 4 koncertbilletter til åbningskoncerten til folkBALTICA på højkant for bedste bud på - Hvad der skal til for at lyset slukkes hjemme hos dig?

Måske skal familien udfordres i brætspil i stearinlysets skær? Eller der lægges op til en tegnekonkurrence ligeledes i stearinlysets skær, idéerne kan være mange.

Vi vil rigtig gerne høre dine idéer på facebooksiden HER

Louise Johnsen
20. marts 2013
louise.johnsen@projectzero.dkEarth Hours logo 60+ symboliserer den ene time, hvor lyset slukkes, dvs. de 60 minutter, og plusset symboliserer alt det vi skal gøre ud over den ene time, fordi vi skal handle for klimaet hele året rundt.

19. marts 2013

Vind koncertbilletter

I samarbejde med Center for Kultur i Sønderborg Kommune og Radio Als udloddes 2x2 billetter til folkBALTICAs åbningskoncert. Musikfestivalen folkBALTICA har i en årrække markeret sig som en fornyende festival for nordeuropæisk folkemusik, og vil også på den 9. festival i 2013 fortsætte sin rolle som musikalsk og menneskelig brobygger.

Læs mere om koncerten HER

VERDENS STØRSTE KLIMAEVENT

Earth Hour er verdens største klimakampagne, organiseret af WWF Verdensnaturfondens internationale netværk, med Codan som samarbejdspartner i Danmark.
www.earthhour.dk

Cookiepolitik