Regeringen forventes sammen med oppositionen at genindføre håndværkerfradraget


Tømrermester i Sønderborg Aksel Tang

Regeringen fremlagde i den forløbne uge sin Vækstplan 2013, som også indeholder en videreførelse af BoligJobordningen med et fradrag for energirenovering på op til 15.000 kr. til voksne medlemmer af husstanden. Fradraget forventes at få virkning fra 2013.

ProjectZero pegede sammen med 3F og Svendborgs Go2Green i efteråret 2012 på behovet for at fastholde fradraget for at fastholde indsatsen på de private boliger og ProjectZeros Peter Rathje finder det glædeligt at Regeringen har lyttet til opfordringerne og genindfører fradraget ligesom regeringen ønsker at styrke rådgivningen af boligejerne.

Læs den fælles opfordring til Regeringen her

Regeringen håber med ordningen at give et tiltrængt push/pull til de små og mellemstore håndværks- og servicevirksomheder. Ligeledes bidrager ordningen til at sikre den håndværksmæssige kvalitet i renoveringsindsatsen.

Tømrermester i Sønderborg Aksel Tang er fuldt ud tilfreds med genindførelsen af håndværkerfradraget:

"Det er en meget positiv nyhed for mig, og det vil give en stigning i omsætningen på omkring 10 %. Det betyder noget for beskæftigelsen i firmaet, og gør at vi kan bruge 1 mand ekstra" fortæller Aksel Tang og fortsætter: "Kunderne har hele tiden vidst, at fradragsordningen ville bortfalde ved udgangen af 2012, men der har hele tiden været et håb om at det ville komme igen, både fra kundernes og fra min side."

Vækstplanen vurderer effekten af initiativet til ca. 1,5 mia. kr. årligt i 2013 og 2014.

Ordningen skal nu forhandles med oppositionen og forventes herefter at få virkning for både 2013 og 2014.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt venligst Pernille Beck på +45 7412 4191 eller pernille.beck@projectzero.dk.

Pernille Beck
6. marts 2013

6. marts 2013

Cookiepolitik