Revyen i byen kører grønt

Den 32. udgave af Sønderborg Sommerrevy har haft en hæsblæsende premiere med fart over feltet, og i år er revyholdet grønt kørende.

I år har SE stillet en opsigtsvækkende lysegrøn elbil til rådighed for revyholdet! Hos revydirektør Leif Maibom hersker der ingen tvivl om at en elbil er det helt rigtige køretøj at promovere revyen i.

-Jeg er da helt pjattet med den elbil. Den er virkelig fed at køre i og så stille som et vestjysk kaffebord! Jeg har da aldrig før kørt i en bil, hvor det er blinklyset, der laver den højeste lyd. Skønt, når man har stået på scenen en hel dag med 4 mands orkester i ryggen. Og så arbejder revyen i øvrigt på at blive helt grøn. De gammeldags strømslugende lamper er snart alle udskiftet med de moderne og strømbesparende led-lamper, siger Leif Maibom.Med elbilen sætter sommerrevyen den grønne transport højt på dagsordenen i byen, og hos Sønderborg-områdets energiselskab SE er man slet ikke i tvivl om at det er smart for alle parter at udstyre sommerrevyen med en elbil. Ved overdragelsen af bilnøglerne til revyholdet, var jublen stor og humøret højt, og diskussionen allerede i gang om hvem der først havde gjort sig fortjent til at sætte sig bag rattet i den lydløse bil.


Den lysegrønne strømlinede elbil står til rådighed for revyskuespillerne igennem hele sæsonen.

Louise Johnsen
Louise.johnsen@projectzero.dk
28. maj 2013

28. maj 2013

Cookiepolitik