ProjectZeros mand i Kina er Viking

Alfred Che (车巍) er manden, der åbner nye Kina-døre for ProjectZero og Sønderborg. Alfred er selv smittet af Sønderborg og sprang i sidste uge i Vikingeklubbens forårskolde vand.

Det var Alfred Che, som i foråret 2012 assisterede borgmester Aase Nyegards Bright Green Business delegationsrejse til Baoding og kinesiske byer. Alfred bor til dagligt i Beijing (med knap 20 mio. indbyggere) og har siden 2010 arbejdet for Danfoss China, hvor han er Vice President med ansvar for Danfoss´ Corporate Communications i Kina.

I sidste uge var han i Sønderborg og assisterede både Jørgen Mads Clausen og Aase Nyegaard under den kinesiske ambassadørs besøg. Alfred besøgte samtidig Bitten Clausen, som er en meget vigtig person i Alfreds artikler, bøger og fortællinger om Danfoss, Sønderborg og Danmark.

"Jeg mødte Bitten første gang i 2003 og hun har for mig altid repræsenteret nerven i den stærke Danfoss kultur" siger Alfred Che, som glædede sig over gensynet med Bitten Clausen.

Også Christel Juhl-Thomsen i Høruphav er med i Alfred Ches seneste bog "Tale of Danish Zero Carbon Life", der også indeholder næsten 50 sider om ProjectZeros Sønderborg. Christel har nemlig verdens første intelligente varmepumpe, som kører som vinden blæser.

Alfred Che har læst i både Kina og USA, hvor han har en master-uddannelse fra Yale University.

Peter Rathje
14. maj 2013

peter.rathje@projectzero.dk

14. maj 2013

Cookiepolitik