CO2-venlig udflugtsdag for en 10´er

Vidste du, at du kan rejse med bus indenfor 496 km2 for kun 10 kr. i hele Sønderborg Kommune på særlige eventdage og om lørdagen?

Hver lørdag samt på særlige eventdage tilbyder Sydtrafik og Sønderborg Kommune særlige busbilletter, hvor der for kun 10 kr. kan rejses ubegrænset med bus i hele kommunen, når du køber billetten på din mobiltelefon.

Lørdagsbilletten giver dig mulighed for at lade bilen stå og benytte den offentlige transport til lørdagsindkøbene eller til et kulturelt udflugtsmål. Du slipper for jagten på en parkeringsplads og trængsel i gaderne.

Eventbilletten er et tilbud om at tage bussen til udvalgte arrangementer i Sønderborg Kommune. Via dette link kan du se, hvilke eventbilletter der tilbydes og til hvilke arrangementer.

Billetterne har en fastlagt gyldighedstid, som ikke er afhængig af zoneantallet indenfor kommunegrænsen, og kan kun bestilles på den dag eller i den periode, de er aktive. Prisen er 10 kr., og der skelnes ikke mellem voksne og børn, alle betaler den samme pris.

SMS billet

I praksis foregår det på den måde, at man på sin mobiltelefon skriver en tekst og sender beskeden til 1408. Lørdagsbilletterne kan hver lørdag købes via SMS med teksten "lørdag-Sønderborg". Billetten skal bestilles højst fem minutter før bussen kører.

Eventbilletter har et særligt nøgleord, som du skal sende til 1408. Nøgleordet finder du på denne side. Her finder du også listen over events. Når du har sendt din sms til 1408, vil du for både lørdagsbilletten og eventbilletten få en sms tilbage, som du skal vise til chaufføren. Hele fremgangsmåden kan ses på hjemmesiden www.1408.dk.

ProjectZero sætter i de kommende år fokus på grøn transport.
Målet er i samarbejde med relevante aktører at udvikle bæredygtige løsninger, som matcher borgernes behov og områdets ambitioner.

Vibeke Bonefeld
7. maj 2013

vibeke.bonefeld@projectzero.dk

7. maj 2013

Cookiepolitik