Bedre bundlinje fejret med grøn kage

Rathje's Bageri i Egernsund går forrest som et godt eksempel, når det kommer til energibesparelser. Butikken har i løbet af et år reduceret deres energiforbrug med 18 %. I sidste uge fik de sammen med ni andre butikker i Sønderborg-området overrakt ZERObutik diplomer af Borgmester Aase Nyegaard.


Fra venstre: Karsten Hansen, Dagli'Brugsen Fynshav; Jan og Susan Guldhammer, Guldhammer; Erik Witte, Sydbank Nordborg; Borgmester Aase Nyegaard; Bjarne Mortensen, Sydbank Augustenborg og Guderup; Britta Madsen, Sydbank Broager og Sønderborg; Camilla H. Freiberg, Sydbank Gråsten; samt Susanne Rathje, Rathje's Bageri

88 butikker i Sønderborg-området har nu alle reduceret energiforbruget med minimum 10 % og derved sparet penge. Butikkerne har alle erfaret, at det at spare på energien samtidig er til gavn for bundlinjen. I sidste uge blev det fejret med kage, da 10 nye butikker fik overrakt ZERObutik diplomet.

Susanne Rathje, ejer af Rathje's Bageri, overraskede alle med grøn kage til diplomoverrækkelsen.

"Da vi nu er blevet certificeret ZERObutik, vil vi gerne kvittere med en grøn kage," sagde Susanne, da hun modtog diplomet, "Vi har alle gjort meget for at reducere vores energiforbrug, og det skal fejres."

Kagen blev taget godt imod af de ni andre fremmødte butikker. Efter den formelle del af overrækkelsen blev der snakket energibesparelser og delt erfaringer over et stykke kage.

Borgmester Aase Nyegaard udtrykte i sin tale stor begejstring for, at endnu flere butikker nu er en aktiv del af ProjectZero visionen.

"Som nye ZERObutikker er I med til at reducere CO2-udledningen i Sønderborg Kommune og sætte fokus på energibesparelser. I ændrer adfærd og bruger den nyeste og mest energieffektive teknologi. 10 nye ZERObutikker er kommet til siden sidst, og vi er nu oppe på 88 butikker i alt," sagde Borgmester Aase Nyegaard i sin tale til de nye ZERObutikker.

Udover Rathje's Bageri fik de seks Sydbank filialer i Sønderborg Kommune, Guldhammer, Salon Manhattan og Dagli'Brugsen Fynshav overrakt ZERObutik diplomer.

Carina Pedersen
13. maj 2013

13. maj 2013ZERObutik kagen blev godt modtaget af alle de fremmødte

Vil I også være ZERObutik?

Kontakt projektleder Carina Pedersen fra ProjectZero på telefon +45 6550 8194 eller send en mail til carina.pedersen@projectzero.dk

ZERObutik

Sønderborg-områdets eget grønne klimamærke i dit butiksvindue viser kunderne, at du udviser ansvarlighed for klimaet. Samtidig er der økonomisk gevinst ved at reducere energiforbruget.

Læs mere om ZERObutik herSusanne fra Rathje's Bageri havde taget en grøn kage med for at fejre

Cookiepolitik