Stikker din varmeregning af?

I vinterens kuldegrader skrues der ekstra op for varmen ude i de danske hjem. Det kan betyde at varmeregningen stikker af hvis ikke huset er gearet til at holde kulden ude og varmen inde. Familien Johnsen satte for alvor en stopper for varmeregningens himmelflugt, da de i slutningen af 2012 gennemførte energirenoveringer.

Vinterens kulde og energiforbruget i boligen hænger sammen, utætte vinduer og minimal isolering af hulmur og loft afspejles i høj grad i forbruget af varme. Så der er god mening og økonomi i at sætte energirenovering i gang netop nu!

300 mm på 2 timer

Familien Johnsen i Gråsten har igennem flere år udsat udskiftningen af 50 år gamle vinduer og efterisolering på trods af en varmeregning på 25.000 kr. årligt. Men i december blev boligen energirenoveret med nye vinduer og isolering af loft med 300 mm og isolering af hulmur i murermestervillaen. Den investering har været til stor glæde og tilfredshed for familien, der nu kan se frem til en langt lavere varmeregning.

"Der er slet ingen tvivl om, at udgiften til renoveringen er godt givet ud. Ja faktisk var investeringen langt mindre end forventet", siger husets ejer Axel Johnsen. "På bare 2 timer var der lagt 300 mm isolering på loftets 38 m2 inkl. opsætning af gangbro, så loftet stadig er brugbart til opbevaringsrum", fortsætter Axel Johnsen.

Udgiften til hulmur- og loftsisolering for familien var 21.000 kr. og familien glæder sig over effekten, som allerede fra dag 1 kunne mærkes på komforten i boligen.

Så tjek allerede nu om din varmeregning stikker af - det kan godt betale sig!


Pernille Beck
22. januar 2013

22. januar 2013

Cookiepolitik