Sønderborg-områdets håndværkere klædt på til 2013

Mere end 50 håndværkere og rådgivere deltog i ZEROboligs nytårskur på EUC Syd. Kuren gav deltagerne overblik over muligheder for at styrke sine kompetencer i 2013 med salg som et af de vigtigste nøgleord.

ProjectZeros Peter Rathje indledte nytårskuren med et tilbageblik på 2012, hvor ZERObolig bl.a. har resulteret i at områdets boligejere har investeret 75+ mio. kr. i energiinvesteringer. Han gav bolden videre til Kjeld Søberg fra VVS Søberg i Haderslev, som kunne fortælle at håndværkerne i Haderslev er "grønne af misundelse" over det gode samarbejde der er mellem ZERObolig, håndværkere og rådgivere.


Preben Schack, salgsdirektør, sørgede for at give håndværkerne en salgspeptalk og konkrete salgsværktøjer fra sin 30 års salgserfaring. "Det er slet ikke så svært. Og hvis I ikke kan bruge værktøjerne i jeres virksomhed, kan I altid bruge dem når I skal have noget gennemført derhjemme hos konen" indledte Preben Schack, og fik de fleste håndværkere i salen til at trække på smilebåndet.

Herudover fik deltagerne indblik i hvordan et samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og håndværkere kan resultere i ny og anderledes markedsføring. I projekt Zælg ZERO har markedsføringsøkonomstuderende fra Erhvervsakademi Sydvest i Sønderborg hjulpet håndværkere med at blive skarpere på deres salg og markedsføring.

Peter Schroll, underviser i Zælg ZERO, var klar til at fortsætte samarbejdet med håndværkerne på de kommende hold markedsføringsstuderende. "De studerende og håndværkerne har fået noget positivt ud af samarbejdet. Vi vil gerne tættest på den virkelige verden, og det gør sådanne projekter muligt", fortalte Peter Schroll.

Inden der blev budt på champagne og snacks og networking introducerede Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd, deltagerne til forårets kompetencegivende kursusprogram indenfor energi.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på +45 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.

Pernille Beck
22. januar 2013

22. januar 2013Som afslutning på kuren blev der skålet i champagne, og deltagerne fik mulighed for at netværke på tværs af branche og fagHåndværkere fra Hardy Beck Byggeforretning, Meier Træprodukter, Vollerup Snedker- & Tømrerforretning og Hørup Murerforretning nyder et glas champagne mens der snakkes på kryds og tværs

Cookiepolitik