ProjectZero opfordrer virksomhederne til at blive en aktiv partner i løsningen

Virksomhederne bruger ofte masser af energi i deres processer/drift og bidrager dermed negativt til klimaudfordringen. Ved at formulere en klimastrategi, kortlægge virksomhedens carbon-footprint og igangsætte korrigerende tiltag kan virksomhederne blive en aktiv partner i løsningen og selv udvikle nye grønne forretningskoncepter.

Således lød Peter Rathjes kontante opfordring til de knap 80 fremmødte virksomheder på Sønderborg Kommunes konference "Mindre Spild - Bedre Økonomi".

ZEROcompany programmet og det relaterede klimakursus giver virksomhederne de nødvendige redskaber til at komme godt i gang og kurset er allerede afprøvet af mere end 40 virksomheder fra Sønderborg-området, som alle er godt i gang med at spare energi og reducere deres carbon-footprint.

Men ProjectZeros tilbud til virksomhederne omfatter også ZEROkørekort-kurser til virksomhedens medarbejdere samt deltagelse i sommerens ZEROcup-sejlads, hvor virksomheder dyster på havet "med vinden som energikilde".


Knap 80 virksomhedsledere deltog i konferencen

ProjectZeros opfordring faldt godt i tråd med konferencens øvrige fokus på cradle-to-cradle design, ren produktion og procesoptimering.

Peter Hansen, formand for teknik og miljøudvalget i Sønderborg Kommune opfordrede virksomhederne til at inddrage dagens temaer i både drift og udvikling, således at Sønderborgs virksomheder kan demonstrere Bright Green Business i både tænkning og handling. Det store fremmøde viste at Sønderborg-området allerede er godt i gang med den store omstilling.

Tilmeld dig ZEROcompany programmet her

For mere information kontakt venligst

Carina Pedersen
Projektleder for ProjectZeros virksomhedsprogrammer

carina.pedersen@projectzero.dk

+45 65 50 81 94

28. januar 2013

Søren Lyngsgaard fra virksomheden Vugge til Vugge fortalte om den nye tænkning med en kobling af det biologiske og tekniske kredsløb

Cookiepolitik