Ny partner tilslutter sig House of Science

Sønderborg Forsyning er indtrådt i Partnerskabet bag Sønderborg-områdets House of Science. Den nye partner bakker hermed op om partnerskabets fokus på Klima, Innovation og Bæredygtighed i læringen fra Vuggestue til PhD.

Sønderborg-områdets House of Science (HoS) har til opgave at sikre en koordineret indsats i forhold til områderne Klima, Innovation og Bæredygtighed. Denne koordinerede indsats har allerede i dag gjort, at det er lykkedes at skabe en grøn tråd fra vuggestue til PhD, således at der er sammenhængskraft mellem de grønne science tilbud børn og unge møder i Sønderborg. Derudover sikrer HoS-netværket, at der udføres brobygningsforløb på tværs af institutioner og organisationer, med det formål at optimere de ressourcer, der er afsat til science. Resultaterne kan aflæses i en større interesse for fagene samt en ændret adfærd.


"Vi ser frem til samarbejdet med Sønderborg Forsyning, der er i gang med at opbygge et spændende uformelt læringsmiljø for børn og unge. Jeg er sikker på, at vi igennem en koordineret indsats vil sikre mange besøgende i Sønderborg Forsynings flotte faciliteter til glæde og gavn for både børn og unge og samfundet", udtaler projektleder i House of Science, Rasmus Andreassen.

House of Science har netop som leadpartner gennemført et spændende EU projekt i regi af Region Syddanmarks Local Carbon Economy Regions, hvor regioner fra 4 europæiske lande har udviklet nye metoder til at skabe effekt gennem 3 step: train-the-trainer (lærerindsats), læring i institutioner/skoler (elevindsats) og elevernes anvendelse i familien.

Læs mere om "European Sustainability Ambassadors"

Læs mere om Sønderborg-områdets House of Science på www.houseofscience.dk og om den syddanske science-indsats i skolerne her.

Yderligere oplysninger om denne nyhed:
Rasmus Andreassen, projektleder, House of Science.
Raan@danfossuniverse.com
Tlf. 26 71 59 63

Peter Rathje
9. januar 20139. januar 2013Med SonFors indtrædelse i HoS netværket skal børn i kommunen også lære at affaldssortereHouse of Science (HoS)

House of Science er et netværk bestående af ProjectZero, Sønderborg Kommune, Universe (Danfoss Universe) og de 4 ungdomsuddannelser, EUC Syd, Business College Syd, Alssund Gymnasiet, Sønderborg Statsskole og nu også Sønderborg Forsyning.

Formålet er at sikre et tæt og koordineret samarbejde i forhold til at lave en skarp science profil, med særlig fokus på Klima, Innovation og Bæredygtighed.

Netværket blev etableret i 2008 inspireret af erfaringer fra lignende offentlig/privat samarbejde i Kalundborg.

Cookiepolitik