Lån til energirenovering er attraktivt!

Broager Sparekasse lancerede i 2010 et helt nyt lån til boligejere der ønsker at energirenovere deres bolig - Zero Boliglån med en rente på 2,75 %.

Lånemuligheden har siden da været så attraktiv at sidst i 2012 rundede sparekassen 20 mio. kr. i udlån til hulmursisolering, nye vinduer, udskiftning af varmekilde, og mange andre former for energirenovering.


"Det er rart at kunne henvise kunderne til fornuftig vejledning omkring energirenovering i deres boliger. Vi har benyttet os rigtig meget af den ydelse som ZERObolig har tilbudt igennem det sidste halvandet år og håber at kunne henvise kunderne til energivejledning mange år endnu", siger Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse.


Han er slet ikke i tvivl om at kunderne rigtig gerne vil investere i energirenovering og derved mindske energiforbruget og omlægge til grønnere varmekilder.


"Vi glæder os over opbakningen og er positivt overrasket over den store interesse der er i Sønderborg-området for at låne til energirenovering", fortsætter Morten Vestergaard.

Louise Johnsen
15. januar 2013

15. januar 2013Nedlægning af jordvarmeslangerUdskiftning af gamle utætte vinduer er en god idé for at bringe energiforbruget ned

Cookiepolitik