Håndværkerfradraget er stoppet – få i stedet et energitilskud

Hvis du har fået udført håndværksarbejde i 2012, kan du stadig nå at indberette oplysningerne til SKAT og få et skattefradrag - du har til og med februar 2013. Hvis du ikke har nået dine energiprojekter i 2012 og derfor skal i gang i år, kan du få et energitilskud. Læs her hvordan du kan få et energitilskud.

De fleste energiselskaber vil gerne betale dig for at spare på strømmen!

Energiselskaberne i Danmark har fået til opgave at sørge for, at vi alle sammen sparer på energien og dermed nedbringer CO2-udslippet. Ved at købe din CO2-besparelse, kan energiselskabet dokumentere, at have bidraget positivt til CO2-udledningen.

ZERObolig har et tæt samarbejde med SE. Herunder kan du se hvordan du kan få et energitilskud fra Sønderborg-områdets lokale energiselskab SE.

Sådan gør du

  1. Du ringer til din lokale håndværker og får ham til at kigge på dit hus. Når håndværkeren har kigget på huset, kan han lave et tilbud. Du eller din håndværker sender tilbuddet til tilskud@se.dk. Husk at oplyse dit telefonnummer, mailadresse og fysiske adresse.
  2. Når SE har modtaget tilbuddet, sender de en simpel formular til dig, som du skal udfylde og sende retur til SE. Formularen afhænger af hvilken energirenovering, der er tale om.
  3. Du får herefter at vide hvor meget du kan få i tilskud. SE giver 25 øre pr. sparet kWh det første år. Først herefter må du godkende tilbuddet endeligt fra håndværkeren.
  4. Arbejdet udføres af håndværkeren. Faktura for udført arbejde samt slutaftale med dato og underskrift sendes til SE.
  5. Pengene overføres til din konto.

Så meget kan du få i tilskud ved efterisolering

Isolering er et af de tiltag der giver det største tilskud, fordi energibesparelserne er så store.

Familien Johnsen fra Gråsten bor i en klassisk murermestervilla fra 1960. En mangelfuld hulmursisolering kan både mærkes på komforten og på energiregningen. Derfor har familien indhentet tilbud på efterisolering.
Hulmursisolering i familien Johnsens hjem vil give en besparelse på 7874 kWh/år, og giver et tilskud på ca. 1.970 kroner.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.


Pernille Beck
9. januar 2013


9. januar 2013

Cookiepolitik