Få det bedste fra Kina 3.0 serveret i Sønderborg

I forbindelse med Sønderborgs festligholdelse af det kinesiske nytår 2013, afholder SET (Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter) torsdag den 7. februar et seminar som giver dig konkret og opdateret viden om forretningsmuligheder og barrierer i verdens mest ekspanderende økonomi - den kinesiske.

Oplev Danmarks ambassadør i Kina, Friis Arne Petersen, fortælle om udviklingen i Kina og det nye erhvervsklima efter det seneste systemskifte. Hør om de barrierer og udfordringer små og mellemstore virksomheder typisk oplever i Kina, om Kinas bløde magt og Sønderborgs erfaringer med venskabsby-samarbejdet med kinesiske Baoding.


Download det samlede program her og tilmeld dig straks.

Kina spiller en vigtig rolle i udviklingen af Sønderborg-området. Områdets virksomheder har stærke forretningsmæssige relationer, på SDU campus Alsion kan man studere kinesisk på masterniveau, Universe Fonden forsker i bl.a. nye kinesiske forretningsmodeller, kinesere studerer i stor stil på byens videregående uddannelsesinstitutioner og mange bosætter sig efterfølgende i Sønderborg.

Bysamarbejdet mellem Sønderborg og Baoding blev initieret af WWF Verdensnaturfonden i 2008 og betyder bl.a. at Danfoss deltager i perspektivrige demonstrationsprojekter for grøn fjernvarme i Baoding.

Læs mere om Baoding-partnerskabet her

Se billeder og beretninger fra borgmester Aase Nyegaards delegationsrejse til Baoding i foråret 2012 her

ProjectZeros kinesiske hjemmeside udvikles af Malan, født i Tianjin - nu bosiddende i Sønderborg Kommune og studerende på SDU/Alsion.

Peter Rathje
21. januar 2013

21. januar 2013

Cookiepolitik