Book Charlie og få et gratis energitjek!

Overvejer du at energirenovere din bolig? Men ved du ikke hvor du skal starte? Så kan du stadig nå at få besøg af ZEROboligs energivejleder. Det er ganske gratis!

Mere end 900 boligejere fra Sønderborg-området har takket ja til ZEROboligs tilbud om en gratis energigennemgang af boligen. Og for mange af boligejerne har besøget ført til, at de med forskellige renoveringstiltag har sparet på energien.


En energigennemgang af boligen udføres af ZEROboligs energivejleder Charlie Lemtorp, og vil typisk tage en time. Tilbuddet om gratis energivejledning gælder alle private boligejere i Sønderborg Kommune.

Gratis energivejledning er også for dig!

  • Tilmeld dig ved at udfylde ansøgningsformularen på www.gratisenergivejledning.dk
    Formularen sendes til post@zerobolig.dk og du får en mail retur som kvittering på at formularen er modtaget
    Du vil herefter blive kontaktet, så en dato og tidspunkt for besøget kan fastlægges


Energigennemgang:

  • Charlie gennemgår sammen med dig din bolig. Han kigger bl.a. på loftet hvor han tjekker isoleringen, han kigger på vinduerne og husets tilstand i det hele taget
  • Herefter udarbejder Charlie en individuel energirapport med forskellige løsninger. Energirapporten indeholder forslag til, hvordan jeres familie kan forbedre boligen til at blive mere energirigtig. Den afsluttes med en prioriteret liste over de mest rentable forslag

Efter besøget er det op til dig hvad der fremover skal ske. ZERObolig følger løbende op på de familier der er besøgt. På den måde kan ZERObolig-effekten måles på forskellige parametre. ZERObolig har bl.a. opnået samlede investeringer for over 75 mio. kr. for de familier der er besøgt og renoveringerne har betydet en reducering af CO2-udledningen med mere end 1500 ton!

Kunne du tænke dig at få besøg af ZEROboligs energivejleder? Så tilmeld dig på www.gratisenergivejledning.dk.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på +45 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.


Pernille Beck
30. januar 2013

30. januar 2013

Cookiepolitik