Tjek din boligs boværdi


Med lidt omtanke og anvendelse af BBBarometeret kan en energirenovering ikke alene nedbringe energiforbruget, men også forbedre boværdien

De seneste mange år har boligejere fokuseret på at spare på energien, og målet har været, at spare kWh og penge på energiregningen. Men hvorfor ikke lade energirenoveringer og boværdi gå hånd i hånd? Et nyt værktøj gør det muligt for dig at tjekke din boligs boværdi.

BBBarometer

Bæredygtig Boværdi Barometer er et barometer, som sætter fokus på boværdi i forbindelse med energirenoveringer. Værktøjet stiller skarpt på, hvilke elementer der bør indgå i energirenoveringen for at sikre, at renoveringen er optimeret i forhold til boværdien. Barometeret giver point ud fra 9 forskellige kriterier. Barometeret kan sikre et sammenligningsgrundlag for boværdien i forskellige boliger på samme måde som Energimærket. Undersøg boværdien i din bolig og læs mere om barometeret her

BBBarometeret var et af mange emner, som blev diskuteret til Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikters Energirenoveringskonference i Horsens den 31. januar 2013, hvor det overordnede tema var "Nye veje for energirenovering".

Energirenoveringskonference
Konferencen blev åbnet af Carsten Hansen, minister for By, Bolig og Landdistrikter, som udtrykte begejstring for, at der nu igen er ved at komme fokus på klima, efter den økonomiske krise har opslugt meget opmærksomhed de seneste år. Han nævnte også Clintons besøg i Sønderborg, og fremhævede ProjectZero og ZERObolig som god inspirationskilde for resten af landet.

Mange oplæg på konferencen havde fokus på, hvordan man kan renovere eksisterende bygninger med tanke på bæredygtighed, materialevalg og arkitektur samtidig med at bygningen optimeres energimæssigt. Det er et spørgsmål om at tænke i helhedsløsninger, og tænke langsigtet. På den måde bevares boligens værdi på flere niveauer.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på +45 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.

Pernille Beck
5. februar 2013


Konferencen bød også på fremvisning af et nyt byggeprojekt i Horsens. Bygningen er intelligent, og fra hver lejlighed kan man på en lille skærm "styre" boligen. Det store glasareal fungerer som opgang og er med til at holde på varmen.

5. februar 2013

Cookiepolitik