Sydbank har sat det grønne sejl!

Alle Sydbank-filialer i Sønderborg-området har sat det grønne sejl og 35 bankrådgivere er nu klædt på til at guide kunderne videre til fornuftig og rigtig energivejledning til fordel for økonomien

"El, vand og varme er et stort samtaleemne, når vi sammen med kunderne kigger på budgetplanlægning - hvilket ofte er der hvor kunderne har brug for hjælp. Ved at sørge for at rådgiverne har baggrundsviden om energirigtige løsninger og derved kan spørge ind til de rigtige ting i og omkring boligen, sikrer vi at kunderne får de bedste løsninger og ikke mindst at de får en bolig som er tidssvarende og dermed bedre prisfastsat. Det er en win-win situation for både kunder og bank", siger kundechef Kim Juul Pedersen.


Energivejleder Charlie Lemtorp satte de 35 lyttende rådgivere stævne og fortalte energisk om fordelene ved ekstra isolering af boligerne, udskiftning af varmekilder til energirigtige og CO2-venlige installationer. Om hvordan ændring af den daglige adfærd til en energirigtig adfærd kan give besparelser i økonomien uden af sænke komforten i hjemmet.

Energivejledning til rådgiverne

"Det har været et meget interessant forløb for os alle, at få bedre kendskab til de mange aspekter i energirenovering og energirigtig adfærd. Og det er det helt rette at vores rådgivere også kan være kunderne behjælpelige på det område til vores kundemøder", påpeger Kim Juul Pedersen, der også gerne vil have alle rådgivere til at få en energivejledning af deres egen private bolig.

Allerede nu har over halvdelen af Sydbanks rådgivere tilmeldt sig ZEROboligs tilbud om gratis energivejledning, og det forlyder at resten følger trop. Ved selv at modtage energivejledning i egen bolig får rådgiverne en langt større viden om energirigtige tiltag og derved bedre grundlag for at kunne guide kunderne til bedre økonomi igennem energibesparelser og med tilskud til disse.

Læs om gratis energivejledning her

Læs om tilskud fra energiselskaberne ved CO2-besparelser

Har du spørgsmål til denne nyhed kan du kontakte Louise Johnsen på +45 65 50 80 97 eller louise.johnsen@projectzero.dk.

Louise Johnsen
27. februar 2013Boligens kritiske punkter

27. februar 2013

Cookiepolitik