Nye kompetencer til håndværkerne

ZERObyg har i samarbejde med EUC Syd netop udarbejdet et nyt kursusprogram, som skal styrke kompetencerne for områdets håndværkere i 2013.

Kursusprogrammet byder på kurser inden for mange forskellige områder. På den måde er der mulighed for at styrke de håndværksmæssige kompetencer, samt få mere fokus på kommunikation og kundeservice i håndværksvirksomhederne.


Sønderborg-områdets håndværkere har allerede vist, at de går forrest når det handler om efteruddannelse. Mere end halvdelen af alle håndværksvirksomhederne i Sønderborg-området har en eller flere uddannede energivejledere!

www.ZEROmap.dk kan du finde en energivejleder nær dig.

ZERObyg - energismart
ZERObyg blev igangsat i 2012 og skal over de næste par år opkvalificere fagfolk i især VVS og El-branchen. Der er blandt andet fokus på systemløsninger frem for enkeltløsninger, samt anvendelse og afprøvning af de nyeste metoder og løsninger omkring energirenovering af bygninger.

"De kommende år vil vi opleve stigende efterspørgsel på håndværkere med kompetencer inden for energirigtige helhedsløsninger" siger Hans Lehmann, Vicedirektør på EUC Syd, og fortsætter, "som håndværker skal man fremover ikke bare kende til, men også kunne præsentere, sælge og installere de nyeste og mest energirigtige metoder, der vil være koblet til systemløsninger. Derfor er det vigtigt, at vi får så mange håndværkere som muligt opkvalificeret på vores kurser."

Læs mere om kurserne, tidspunkter og tilmelding her

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på +45 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.

Pernille Beck
6. februar 2013

5. februar 2013

Cookiepolitik