Danish Institute for Study Abroad gæstede Sønderborg-området

Der var rosende ord og stor beundring da Danish Institute for Study Abroad gæstede Sønderborg for at se nogle af de mange gode eksempler på den grønne omstilling der er godt på vej i området og blive præsenteret for ProjectZero-visionen.

De studerende var fascineret over områdets store ambitioner og imponeret over de mange resultater områdets mange aktører allerede har opnået.


Efter en præsentation af ProjectZero og Sønderborg-områdets planer for CO2-neutralitet senest i 2029 var gæsterne på besøg ved Sønderborg Fjernvarmes nye Geotermi- og Flisanlæg og Sønderborg Kraftvarmeværk på Vestermark i Sønderborg, hvor de hørte om fremtidens grønne fjernvarme i Sønderborg-området og så de nye faciliteter.


Danish Institute for Study Abroad er en organisation med base i København der har til formål at introducere amerikanske universitetsstuderende til Danmark og vores kultur og uddannelsesmuligheder. Holdet fra instituttet studerer europæiske modeller for bæredygtig udvikling og havde valgt Sønderborg-området og ProjectZero som besøgsmål for at se eksempler på "Best Practice" indenfor Klima og Bæredygtighed.

Christian Eriksen
18. februar 2013
christian.eriksen@projectzero.dk

18. februar 2013

Cookiepolitik