Sådan efterisoleres loftet

En række film fra Energistyrelsen og Videncenter for energibesparelser i bygninger giver på få minutter svar på, hvordan enfamiliehuse gøres mere energirigtige. Med lanceringen af de fire nye film, er filmkataloget oppe på 14 film til god inspiration.

Selvom der er udsigt til bedre komfort, en sundere bolig og betydelige energibesparelser, så skal der mere til, før boligejerne og håndværkerne sammen gennemfører de fagligt bedste og mest rentable løsninger. Men disse film kan være med til at nedbryde nogle af de mange barrierer, der står i vejen for at gennemføre de mest energieffektive løsninger i boligen - særligt når boligejerne alligevel skal vedligeholde eller modernisere deres bolig.

Tre nye film med humor

Med et glimt i øjet sætter tre nye film fokus på værdien af energiløsninger fra tre perspektiver - husejerens, håndværkerens… og husets eget.

Se filmene her

Den sidste af de fire nye film viser hvordan et parcelhus bliver efterisoleret på loftet, så varmeregningen reduceres og komforten i huset bliver bedre.


Både for husejere og håndværkere

Filmene er udviklet både som information direkte til husejerne og som et værktøj til håndværkere og installatører, der arbejder med energioptimering af både klimaskærm og installationer.

De små klip formidler viden og budskaber på en inspirerende måde og boligejerne får de informationer som kan være med til, at flere kommer i gang med energirenovering.

Filmene giver således masser af god inspiration både til familier, som ønsker at energioptimere deres hjem, og til de håndværkere, der skal hjælpe dem med at indfri det ønske.

3. december 2013

For yderligere oplysninger:

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

+45 7412 4191

3. december 2013

Cookiepolitik