Gråsten Fjernvarme sænker prisen

Fjernvarmekunder i Gråsten kan se frem til endnu billigere fjernvarme i 2014. Trods investering i helt nye bygninger, et halmfyr og 19.000 m2 solfangere, kan Gråsten Fjernvarme tilbyde sine kunder en lavere pris for den varme, der sendes ud til de 1400 fjernvarmekunder i området.

- Energipriserne er faldet drastisk med vores nye anlæg, det koster os slet ikke så meget at producere 100 % CO2-neutral varme, som det kostede os at producere varmen med vores gamle gaskedler, fortæller Bent Hylsebeck, formand for Gråsten Fjernvarme.

- Ligeledes foretog vi investeringen i det nye anlæg på Sønderborg Landevej på det helt rette tidspunkt, da vi fik fordelagtige lånemuligheder og byggetilbud, der gør, at vi har kunnet holde udgifterne nede.

Gråsten Fjernvarme arbejder for at kunderne får stabile varmepriser også i fremtiden.


Gråsten Fjernvarmes nye domicil

Flere og flere kobler sig på

Allan Gellert har for nylig koblet sig på fjernvarmenettet i Gråsten, og han hilser den billige fjernvarme velkommen.

- Jeg har i 30 år haft en upåklagelig fungerende gaskedel, som aldrig har voldt mig problemer, men min gamle gaskedel stod til udskiftning og efter grundig beregning og stor tvivl om de fremtidige gaspriser, blev jeg koblet på fjernvarmen. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt, fortæller Allan Gellert.

- Udover gode besparelser ved omlægning til fjernvarme, har jeg fået et helt nyt bryggers, da der lige pludselig var mere plads efter at gaskedlen og skorstenen blev fjernet. Og strømforbruget har taget et ordentligt dyk nedad, nu da jeg ikke skal bruge strøm til pumpen mere, det er vigtigt at tage alle fordelene med i sine overvejelser, når fjernvarmen nu ligger ude i vejen, slutter Allan Gellert.

Gråsten Fjernvarme har i november måned afholdt flere informationsmøder om mulighederne for at få fjernvarme. Omkring 50 interesserede Gråsten borgere deltog, hvor Camilla Freiberg, filialchef i Sydbank Gråsten viste omstillingen til fjernvarme fra et økonomisk perspektiv, og Estate mægler Kjeld Faaborg gav tilhørerne en opfordring til at have boligens værdi i mente, når valget stod mellem at bibeholde det gamle gasfyr eller investere i fjernvarme. Og opfordringen var ikke til at tage fejl af!

- Huskøbere kigger mere og mere efter en bolig med et godt energimærke og en varmekilde, der er fremtid i og ikke skal vedligeholdes. Sådan lød meldingen fra både filialchef og ejendomsmægler.

3. december 2013

3. december 2013For yderligere oplysninger


Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 6550 8097Tilhørerne var lutter øren til informationsmødet hos Gråsten FjernvarmeSolfangere hos Gråsten Fjernvarme

Cookiepolitik