Elektronisk guide til den bæredygtige omstilling


De ni vindere af Danmarks Radio og Dagbladet Informations omstillingskonkurrence 'Hvad gør vi nu?' præsenterer i ny elektronisk Omstillingsguide deres bud på omstillingen til et bæredygtigt Danmark.

Blandt næsten 400 deltagere i den landsdækkende kampagne om danskernes bedste omstillingsprojekter, blev der i september fundet en vinder i hvert af P4's 9 distrikter. Nu er de 9 vinderprojekter udgivet i en elektronisk omstillingsguide, hvor de bedste råd og erfaringer præsenteres - også som tv-indslag. "Digterhaven - de fem haver" i Sønderborg er vinderprojektet fra P4 Syds distrikt.


Større mængder og hyppigere regn er blevet en del af hverdagen, og pludselig fylder et begreb som "monsterregn" i vores bevidsthed, når vejrudsigten melder om nedbør i store mængder. Klimaforandringerne presser de nuværende kloaksystemer, og i blandt andet Sønderborg er mange blevet forskrækkede efter særligt sommeren 2012, der gentagne gange bød på oversvømmede kloakker, veje og kældre. Klimaet er under forandring, og vi må tilpasse os.

Læs mere om Digterhaven - de fem haver


Se den elektroniske omstillingsguide her Omstillingsguiden


Du kan være med til at udvikle projekterne

Kampagnen "Hvad gør vi nu" er slut, men arbejdet for at styrke og bygge Danmarks største fællesskab for omstillingsprojekter fortsætter. På en helt ny blog vil Dagbladet Information løbende informere om arbejdet, og der ønskes flere gode råd, ideer og sparring til de grønne og bæredygtige projekter, der spirer i hele landet.

Følg med på omstillingsbloggen og bidrag gerne med dine idéer.

Scoll ned på siden og find bloggen!


Kilde: Dagbladet Information

For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

+45 6550 8097

10. december 2013

Cookiepolitik