Vinderen af ZEROcup 2013 er…

… Eegholm!

Det var et energisk og smilende hold fra Eegholm, der i fredags vandt ZEROcup 2013. Et par gengangere på holdet var ligeledes med til ZEROcup 2012, hvor det dog ikke lykkedes Eegholm at få en placering. I år har holdet taget revanche og vist, at de forstår sig på vind og energi.

På båden fra Eegholm var Ole Rasmussen, Morten Hymøller, Tony Galsgaard samt Erling Ewers, der havde fået æren af at være Skipper.

Anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Sønderjyllands Revision og Sønderborg Værktøjsfabrik.

Flemming Clausen fra Sønderborg Yacht Club udtrykte sin begejstring efter finalen i ZEROcup. "Alle hold har vist kampgejst og vilje til at vinde årets kapsejlads. Og det har været en fornøjelse at se dem alle sejle de to sidste fredage, hvor der er blevet kæmpet, grinet og teamworket."


Fejret til Idræts- og Kulturnatten

De tre bedste placeringer fra finalen blev fejret med et stort publikum på Søndertorv i forbindelse med Idræts- og Kulturnatten. Her blev der overrakt blomster, vin og pokaler til tre glade og stolte hold.

"Det er glædeligt at se, at to af årets top tre placeringer er gået til to ZEROcompanies. De har i cup'en forstået at bruge deres energi smartest, ligesom de gør i virksomhederne," sagde projektleder ved ProjectZero, Carina Pedersen ved pokaloverrækkelsen.
Der blev kæmpet hårdt, og bådene var i ny og næ meget tæt på hinanden

ZEROcup 2014

Flere af de deltagende virksomheder har efterlyst træning i forbindelse med ZEROcup 2013, og det har arrangørerne naturligvis lyttet til. Derfor tages der allerede nu hul på ZEROcup 2014. Der vil i løbet af efteråret blive afholdt træningsforløb, hvor både Sønderborg Yacht Club (SYC) og ProjectZero, der er arrangører af ZEROcup, håber at se rigtig mange både gengangere og nye virksomheder.

Der vil inden længe blive åbnet op for foreløbig tilmelding til næste års ZEROcup på ProjectZeros hjemmeside, hvor der ligeledes vil blive annonceret om træningsforløb i efteråret. SYC og ProjectZero ser frem til en fortsat god tilslutning til kapsejladsen, fra både offentlige og private virksomheder.

27. august 2013

Yderligere oplysninger:

Carina Pedersen
carina.pedersen@projectzero.dk

27. august 2013To ægte "I´m a BIG ZERO" fans overbragte blomster og vin til præmieoverrækkelsenVinderholdet og vinderne af 2. og 3. pladsen fik overbragt blomster og vin ved pokaloverrækkkelsen

Din virksomhed kan også blive ZEROcompany

Læs mere om programmet her og tilmeld din virksomhed til næste kursusforløb om klimaledelse allerede nu.

Kontakt projektleder Carina Pedersen på 6550 8194 eller send en mail til carina.pedersen@projectzero.dk.

Næste kursusforløb starter onsdag den 30. oktober 2013.De stolte vindere af ZEROcup 2013!

Cookiepolitik