Prøv en elbil i Universe!

Oplevelsesparken Universe på Als har i dag åbnet op for en helt ny attraktion, PRØV EN ELBIL! Parkens gæster kan nu supplere besøget i parken med en køretur på 9 km. ad nordalsiske veje i en Nissan Leaf .

Hvordan er det at køre i en elbil? Hvor komfortabelt er det, og hvad betyder det egentlig for miljøet? Mange stiller sig spørgsmål om elbilen. I Universe tilbydes parkens gæster nu at prøvekøre en topmoderne elbil og teste den nye teknologi - og forhåbentlig nedbryde eventuelle fordomme omkring elbiler.

Universe, det forhenværende Danfoss Universe, har fokus på at fremvise ny teknologi og turen er nu nået til elbilen, idet parkens formål handler om at skabe begejstring for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. CLEVER vil gerne, som førende elbilsoperatør i Danmark, overbevise alle om, at elbilen har mange fordele og har derfor indgået samarbejde omkring den nye attraktion i Universe.

En tur rundt i nærområdet

3 stk. Nissan LEAF elbiler er linet op på parkens p-plads, parate til at give gæsterne en kort prøvetur i nærområdet. Via GPS byder turen i elbilen på både lange og korte strækninger, sving og bakker. På den måde kan man afprøve elbilen på en varieret rute. Ruten er på 9 km. og tager ca. 10 minutter at fuldføre. Har du lyst til at prøve kræfter med en elbil, kan turen bookes ved indgangen til Universe i parkens åbningstid, og koster kun 20 kr.

Et værdiskabende samarbejde

"Vi er stolte over samarbejdet med Universe og bakker fuldt op om parkens formål. Som elbiloperatør tilbyder vi en lang række løsninger for elbilsejere og vil gerne bidrage til, at flere stifter bekendtskab med og får øjnene op for elbilens mange fordele", siger Lars Bording, adm. direktør i CLEVER. "Det er en oplevelse i sig selv at køre elbil. Komforten og køreglæden er i top. Derfor er det glædeligt, at gæsterne i Universe får mulighed for selv at komme bag rattet i denne fantastiske elbil, siger Lars Bording fra CLEVER, der er i fuld gang med at udbygge sit landsdækkende ladenetværk til elbiler, så det bliver mere og mere attraktivt og nemmere at køre elbil, uanset hvor i landet man befinder sig.
I Universe står elbilerne klar til at give gæsterne en oplevelse på en tur rundt i nærområdet

Universe har med sine over 200 attraktioner mange forskellige oplevelser at byde på. Gæsterne er, når de besøger parken, ofte indstillet på at prøve nye ting.

"Vores erfaring er, at vores gæster er med på at prøve nye ting og har en nysgerrighed for ny teknologi. Det at vi nu kan tilbyde vores gæster at stifte bekendtskab med elbilen og konkret afprøve elbilen ser vi som en rigtig god måde at give gæsterne i Universe en ekstra oplevelse", siger Pia Bech Mathiesen, adm. direktør i Universe.

Med 3 nye ladestandere til elbiler, kan parkens gæster ligeledes tanke egne elbiler.

7. august 2013

For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 65 50 80 97

7. august 2013Universe råder over 3 stk. Nissan LEAF elbilerCLEVER

CLEVER er Danmarks førende elbiloperatør. CLEVER ejes af de fem store energiselskaber SEAS-NVE, SE, NRGi, EnergiMidt og Energi Fyn.

CLEVER står også bag en række nationale og internationale projekter, herunder Europas største projekt med elbiler Test-en-elbil. Projektet drives af CLEVER med støtte fra blandt andet Trafikstyrelsen og Energistyrelsen.

Læs mere på www.clever.dk

Universe

Oplevelsesparken Universe har over 200 attraktioner og dækker et område på 90.000 m2. De mange attraktioner er placeret både indendørs og udendørs.

Universe er i 2013 omdannet til en fond med et almennyttigt formål.

Læs mere på www.universe.dk

Cookiepolitik