Bak op om bæredygtige initiativer i Sydjylland!

Du kan være med til at præge Danmarks Store Omstilling ved at bakke op om de gode projekter til Den Store Omstillingsguide. Og der er kun 5 dage tilbage.

Danmarks Radio og Dagbladet Information har sammen skabt en ambitiøs og spændende platform for fortællingen om Den Store Omstilling i Danmark. Ideen er at skabe mere folkelig debat omkring de udfordringer, som samfundet står overfor ved omstillingen til et bæredygtigt samfund.

Det er muligt for alle borgere, foreninger, virksomheder og kommuner at bidrage til omstillingen, og du kan være med til at anbefale de gode projekter.

Initiativerne spænder vidt!

Landsbyerne i Sønderborg-området sætter mange kræfter ind på de bæredygtige projekter, og tiltag med fælles energirenoverings-barometer og kurser for landsbyboerne i bæredygtig og klimavenlig mad er bare et udsnit. Lean Energy Cluster har budt ind med et igangsat projekt omkring intelligent gadebelysning, til gavn for os alle! ZEROcompany virksomheden Servodan har sparet 1,2 mio. ton CO2 på virksomhedens produkter igennem de sidste 50 år og tallet bliver større og større.
Anbefal projekterne fra DR Syds område

www.voresomstilling.dk kan du se alle projekterne fra DR Syds område, øverst på siden ved hvert projekt kan du vælge SYNES GODT OM og derved være med til at præge alle de gode initiativer i hele Sydjylland. Du kan anbefale projekter indtil søndag den 1. september, hvor også tilmeldingsfristen til Danmarks store omstillingsguide slutter.

Præg Danmarks store omstilling på www.voresomstilling.dk.

28. august 2013

For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

28. august 2013

Bæredygtige initiativer

Bæredygtige Landsbyer, Servodan, Lean Energy Cluster, EUC Syd, House of Science og GoDevelopment er bare nogle af de bæredygtige og energirigtige initiativer, der allerede er tilmeldt Vores Omstilling i DR Syds område.

Mød klimaekspert Jesper Theilgaard

Hvad gør vi nu?

Det spørgsmål vil DR's vejrprofet og klimaekspert Jesper Theilgaard forsøge at svare på, når P4 Syd og P4 Esbjerg holder klimadebat i forbindelse med 'Vores Omstilling' torsdag den 29. august i Esbjerg.

Læs mere om arrangementet her

Hvad gør vi nu?

Danmarks Radio og Dagbladet Information indledte mandag den 19. august 2013 jagten på helt unikke bæredygtige projekter, som kan inspirere andre til at tænke bæredygtigt.

Har du, dine venner, dine naboer eller din landsby omsat gode ideer til virkelighed - så giv dig til kende.

Læs mere om Den Store Omstillingsguide med konkurrencen

"Hvad gør vi nu?"

Cookiepolitik