ZEROcup 2013 – Kapsejlads med vinden som energikilde!


ZEROcup 2013 – Kapsejlads med vinden som energikilde!

Sønderborg Yacht-Club inviterer til ZEROcup 2013 i august måned. Alle virksomheder, offentlige som private, får nu muligheden for at dyste i Sønderborg Bugt i J-80 både som Sønderborg Yacht-Club stiller til rådighed. Meld Jer til allerede nu!

"Det var en fantastisk teambuildingssejlads - og det værste der kunne ske var, at vi var blevet våde!" Således udtalte Tony Paulsen fra Nordea efter at have deltaget i ZEROcup 2012.


ZEROcup 2013 er en kapsejlads - triple sejlads, hvor 3 både sejler mod hinanden i hver runde. Alle hold sejler minimum én fredag eftermiddag, og de hold, der kvalificerer sig til finalerunderne, skal sejle 2 fredag eftermiddage.

De første runder af kapsejladsen sejles fredag den 9. august, hvor tre både sejler mod hinanden i hver runde. Ugen efter, fredag den 16. august får et nyt hold virksomheder muligheden for at vise deres sejlkundskaber i både med- og modvind. Kapsejladsen afsluttes med finale på Kulturnatten sidst på eftermiddagen.

Hvert hold udfordres både på vandet og på viden om energi i virksomheden. Ved tilmelding til sejladsen skal der svares på enkelte spørgsmål om kendskabet til virksomhedens energiforbrug og virksomhedens eventuelle energibesparende initiativer.

ZEROcup 2012 - god vind gav masser af fart og luft under fødderne

Brug jeres energi i ZEROcup
Alle virksomheder i Sønderborg-området er velkomne til at få god vind i sejlene og være med i dysten.
Kapsejladsen er fremragende til teambuilding, da kommunikationen mellem besætningsmedlemmerne under sejladsen er super vigtig for at nå i mål.

Hver båd har plads til 4 mand om bord, og det er ikke et krav at have sejlererfaring. Mindre firmaer og organisationer er velkomne til at slå sig sammen. Der er begrænsede antal pladser i cup'en, så skynd jer at melde jer til.

På hver båd vil der udover de 4 besætningsmedlemmer, også være en sikkerhedsmand med sejlererfaring.
Pris for deltagelse pr. båd er 1.000 kr.

Tilmeld dit hold her.

Carina Pedersen
16. april 2013

carina.pedersen@projectzero.dk

10. april 2013

Cookiepolitik