Slut med kolde fødder hos familien Sloth

Slut med kolde fødder hos familien Sloth

Gulvtemperaturen steg med 6 grader hos familien Sloth, da de brækkede gulvet op og fik isoleret krybekælderen. Læs historien på ZEROmap.dk eller gå på opdagelse i de i alt 30 inspirerende historier fra hele Sønderborg-området.

Blandt de 10 nye historier kan du nu også læse om hvordan beboerne i en boligforening måtte skrue ned for varmen, da boligerne blev isoleret. Hvordan flere boligejere fra en villavej gik sammen om et solcelleprojekt. Og om hvordan en gammel køkkendrøm blev kombineret med energirenovering og mange flere inspirerende historier.


Historierne har det tilfælles, at der i alle historier er igangsat forskellige tiltag for at spare på energi i boligen. Dermed sparer familierne penge på deres energiregning.

Læs flere ZERObolig-historier på ZEROmap HER
Indtil nu har ZERObolig vejledt næsten 1.000 husstande i Sønderborg Kommune. Det har resulteret i, at omkring 2/3 af de vejledte familier har igangsat energirenoveringsprojekter, med en samlet investering på mere end 87 millioner kroner!

ZERObolig tilbyder frem til sommeren 2013 gratis energivejledning til alle boliger i Sønderborg Kommune. Læs mere og tilmeld dig her

En håndværker nær dig!
Du kan også finde håndværkere nær dig. Alle håndværkerne på kortet er energivejledere - det betyder, at de kan hjælpe dig til den helt rigtige energiløsning, når du skal renovere din bolig.

Har du spørgsmål til denne nyhed så kontakt Pernille Beck på 74 12 41 91 eller pernille.beck@projectzero.dk.

Pernille Beck
10. april 2013

10. april 2013

Et solcelleanlæg på Nederbyvej i Gråsten

Cookiepolitik