Nye Sønderborg virksomheder træder ind i Sønderborgs store omstilling


Nye Sønderborg virksomheder træder ind i Sønderborgs store omstilling

Alsmatik tjener penge på at hjælpe andre virksomheder med at reducere CO2. Alsmatik har sammen med 13 andre Sønderborg-virksomheder sat sig på ZEROcompany skolebænken for at blive en aktiv partner i Sønderborgs store omstilling.

Over 40 virksomheder har nu ZEROcompany-status og 14 nye er godt på vej.

Niels Krogsgaard Otten, Sales Manager hos Alsmatik i Sønderborg, er en af deltagerne på ZEROcompany-kurset. "For os er det naturligt, at vi skal på klimaledelseskursus og være en del af det stærke netværk, som ZEROcompany er. Hos Alsmatik hjælper vi virksomheder med at reducere deres CO2, og netop derfor har vi også fokus på vores egen udledning," lyder det fra en begejstret Niels, der fortsætter, "ZEROcompany ligger helt i tråd, med det vi gør og det vi vil!"


Niels Krogsgaard Otten diskuterede klimaudfordringer og -muligheder med de andre virksomheder rundt om bordet.

Som ZEROcompany går man forrest i visionen om et CO2-neutralt Sønderborg-område. Gennem læring, netværk og erfaringsudveksling bidrager ZEROcompany-programmet til at styrke virksomhedens klimaindsats og skaber Bright Green Business vækst.

For at blive ZEROcompany skal virksomheden udarbejde et klimaregnskab samt forpligte sig til at reducere virksomhedens CO2-udledning med mindst 10 % inden for et år. Som en del af det at blive ZEROcompany får man adgang til et kursusforløb i klimaledelse, der giver virksomheden en klimaansvarlig medarbejder. Den klimaansvarlige medarbejder bliver klædt på til at udarbejde et klimaregnskab, finde konkrete besparelser på energiforbruget inddrage medarbejdere og kommunikere om virksomhedens indsats eksternt.

Din virksomhed kan også blive ZEROcompany. Læs mere om programmet her og tilmeld din virksomhed til næste kursusforløb om klimaledelse allerede nu. Kontakt projektleder Carina Pedersen på 6550 8194 eller send en mail til carina.pedersen@projectzero.dk.

Næste kursusforløb starter onsdag den 21. august 2013. Tilmeld dig allerede nu!

Carina Pedersen
3. april 2013

2. april 2013

Virksomheder på klimaledelseskursus

Sydbank

BC Syd Sønderborg

BC Syd Mommark

Sønderborg-Vollerup Vandrerhjem

Alsmatik

Lachenmeier

MGM A/S

Humlehøj-Hallen

Hørup Hallerne

Guderup Aktivitetscenter

Nørreskovskolen

Ahlmannsparken

Maritimt Område - Sønderborg Kommune

Nydamserviceteam - NydamskolenDer blev diskuteret og snakket videre i pausen.Der blev lyttet intenst, da projektleder fra ProjectZero Christian Eriksen fortalte om klimastrategier.

Cookiepolitik