Kultur-gæster fra Skåne blev klimaficeret


Kultur-gæster fra Skåne blev klimaficeret


Stephan Kleinschmidt bød KulturSkåne-gruppen velkommen til Sønderborg

KulturSkåne gæster fra Sverige besøgte Sønderborg og fik bl.a. indblik i hvorledes kultur og klima, hånd i hånd, sikrer energien til Sønderborgs store omstilling.

25 gæster fra Skåne besøgte medio april Sønderborg for at høre om byens mange kulturinitiativer.

ProjectZero er et eksempel på hvorledes vi i Sønderborg tænker kultur og klima sammen når der skal skabes deltagelse og innovation i forbindelse med Sønderborgs store omstilling til CO2-neutralt vækstområde. Såvel Charlotte Sahl-Madsens oplæg om et dynamisk og CO2-neutralt havneområde som Peter Rathjes oplæg om ProjectZero som forandringsagent afstedkom mange spørgsmål og positive kommentarer fra KulturSkåne gruppen.

Stephan Kleinschmidt var vært for besøget som også omfattede et oplæg fra Simon Faber, overborgmester i Flensborg, deltagelse i FolkBaltica åbningskoncerten på Alsion og besøg på Sønderborg Slot m.v.

Skåne-regionen har 1,2 mio. indbyggere med Malmø som den største by. Malmø er selv verdenskendt i Norden for at tænke grønne tage og rindende vand i bybilledet.


Peter Rathje
23. april 2013

peter.rathje@projectzero.dk


Kunsthallens Charlotte Sahl-Madsen fortalte om havnens tænkning omkring kultur og byliv

23. april 2013Gæsterne overværede sammen med et fyldt Alsion også FolkBaltica åbningskoncertenMange af gæsterne tog budskaberne til sig og blev BIG ZEROESProjectZeros Peter Rathje fortalte om kulturens rolle i Sønderborgs store omstilling

Cookiepolitik