Køb en el-cykel og gør livet nemmere for dig selv!


Køb en el-cykel og gør livet nemmere for dig selv!

For få år siden kendte ingen til el-cykler, bakker og modvind måtte overvindes ved pedalkraft. Men flere og flere får nu øjnene op for det miljørigtige transportmiddel som mange betragter som et godt alternativ til benzin- og dieseldrevne køretøjer.

En el-cykel er en almindelig cykel forsynet med en hjælpemotor, og som gør dig i stand til at cykle længere og hurtigere. Med en el-cykel kommer du lettere omkring, og den komfortable lydløse motor hjælper dig med at holde farten når det går op ad bakke, hvis du har modvind eller bare ønsker at cykle så behageligt som muligt.

Hos Fri Bikeshop på Alsgade i Sønderborg satses der på el-cykler og butikken har med et åbent hus arrangement givet interesserede borgere mulighed for at prøve kræfter med el-cyklen. Rigtig mange borgere var nysgerrige efter at få mere viden om det sunde og miljøskånsomme transportmiddel og ville gerne prøve en af slagsen.


Der var en del feedback fra de adspurgte gæster:

"Det må være dejligt at kunne komme længere omkring uden at skulle starte bilen op. Jeg overvejer at købe en el-cykel og bruge den som transportmiddel til og fra mit arbejde, og det er også ønsket om at nå frem uden at være forsvedt og våd på ryggen, der har gjort mig meget interesseret i el-cykler. Samtidig kan jeg få mig rørt og spare benzin" udtalte en af de besøgende gæster hos Fri Bikeshop.

"Jeg vil gerne anskaffe mig en el-cykel, da jeg har dårligt knæ, og efterhånden ikke længere kan klare at cykle på en almindelig cykel", udtalte en ældre herre under åbent hus arrangementet.

ProjectZero sætter i de kommende år fokus på grøn transport.
Målet er i samarbejde med relevante aktører at udvikle bæredygtige løsninger, som matcher borgernes behov og områdets ambitioner.

Vibeke Bonefeld
16. april 2013

vibeke.bonefeld@projectzero.dk


Batteriets rækkevidde er mellem 30 - 75 km. pr. opladning

16. april 2013Der var mulighed for at kigge på en del forskellige el-cyklerMange borgere var nysgerrrige efter at prøve en el-cykelMange interesserede gæster kiggede forbi til åbent hus hos Fri Bikeshop for at prøve kræfter med el-cyklen

Cookiepolitik